Om en timma går tåget från Växjö

Om en timma går tåget från Växjö! Jag längtar faktiskt hem jättemycket nu, borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Jag saknar min fina, underbara och älskade R. Tåget ska rulla in runt 8 ikväll på Göteborgs centralstation. Hemma väntar pannkakor som jag beställt, fick ett sms från R i morse där han frågade om jag ville äta något när jag kom hem. Eftersom jag inte kommer att äta någon direkt middag under tågresan så kände jag för pannkakor. Har alltid älskat pannkakor sedan jag var liten! Favoriträtten hos farmor & farfar.
 
På tåget blir det nötter, frukt och vatten. Tillbaka till verkligheten! Måste erkännas att jag släppt lite nu dessa dagarna, inga morgonpromenader som jag planerade, vädret har inte varit det bästa här (skyller på det). Några godisar och chokladbitar har slunkit ner i magsäcken också. Dåligt samvete för det, men väl hemma blir det träning igen. Dock åker vi iväg redan i morgon igen jag R. Det låter åt Skåne, Danmark och Tyskland. Det går ju att träna där med så lite promenader/löpning ska man nog kunna hinna.
 
Bild från kvällsfotograferingen vid Teleborgslott.
Karin O

Äh ibland ska man unna sig utan att få dåligt samvete, njut:)

Svar: Tack för din kommentar! <3 :)
Charlotte

Hej! Hittade till din blogg via sannasrum, och såg att du jobbar som förskollärare. Jag har kommit in på utbildningen nu inför hösten (IIIIIH!!) och jag tänkte bara fråga om du kan berätta lite rent allmänt om hur det är? Behöver inte vara mycket men om du har möjlighet så skulle det vara underbart att få höra lite allmänt om utbildningen. Jag ska gå i Trollhättan, vet inte var du utbildade dig men det borde ju inte skilja alltför mycket mellan olika skolor? :) Vore jättesnällt!

Kram :) /Sara

Svar: Hej! :) Jag tror att våra utbildningar skiljer sig en del, då jag vet att dem gjort om den. Det gjorde dem precis när jag tog examen tror jag det var. Men det känns som att det borde finnas något som är lika i alla fall. Av vad jag hört så har jag för mig att ni som läser nu kommer att få ha den verksamhetsförlagdautbildningen (praktiken) mer sammanhängande då vi klagade på detta. Ibland fick vi bara vara ute 1 vecka, några dagar i taget osv. Jag läste förresten i Göteborg.
Alltså vissa kurser är lite roligare än andra, så kommer det ju vara med allt här i livet. Men vi läste ju matte, svenska, barnpsykologi, lek osv. Vi läste också kurser där drama ingick. Jag läste specialpedagogik som min specialisering. Den väljer man alltså själv. Andra valde musik osv. men jag tänkte att man har nog mer nytta av specialpedagogikkurserna, då man fick ha praktik i sådan verksamhet också. Dock bara 2 veckor. Man önskar att man fick mer tid till allt. Ibland ska det stressas igenom och ibland har man jätteslappt. Fastän det kan vara kämpigt ibland så ge aldrig upp! Kämpa på :) Svårt att förklara utbildningen, men kommer du med fler frågor eller att jag svarat luddigt fråga igen. Sitter just nu på ett tåg från Växjö som är 2 h försenat så är lite trött i huvudet. Ha en bra kväll!
Kram
Charlotte

Tack så jättemycket för svaret! Uppskattar det verkligen :)

Svar: Varsågod! Hoppas det dög :D haha! Lycka till med studierna och är det något så är det bara att höra av sig =)
Charlotte




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR