En spontan tripp till Oslo

 
I söndags morse kom vi på att vi skulle åka till Norge. En väldigt spontan tripp blev det. Vi packade weekendbagen lite snabbt och sedan drog vi iväg. Jag har aldrig varit i Norge tidigare, så det skulle bli väldigt kul och spännande. Från oss tar det 3h att komma dit, närmre än till Malmö där R kommer ifrån. 
 
Väl framme parkerade vi bilen och besökte Frognerparken där vi spelade lite boule och njöt av det fina vädret! Några norska boulespelare kom och spelade lite med oss. Mycket trevligt! Sedan letade vi rätt på ett hotell vi kunde bo på. Incheckade och klara tog vi upp jakten efter en restaurang. Vi var såklart hungriga och behövde något i magen. Vi hittade Tjuvholmen, där var mycket vackert. En gata med massor av restauranger och butiker. Efter att ha gått runt där och fotat så satte vi oss ner på restaurang Louise. Musslor beställde vi in. Gud vad gott det var. 
 
Idag besökte vi Frognerparken innan vi åkte hem för att se de norska spelarna en liten stund. Det har nämligen varit tävling där idag. Innan vi satte oss i bilen gick vi en sväng i denna stora park. Kul att se nya platser. Vi kommer absolut att besöka Norge igen! 
 
 
 
Tack älskling för en fantastisk resa! 
 



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR