På lördag går flyttlasset

Nu är det inte många dagar kvar tills vi bor i Kode! :) På lördag rullar flyttlasset, längtar! Idag har vi packat ner det mesta i köket, förutom det som fortfarande används.
 
Rickard åker till Nice på fredag för att spela VM. Ska försöka hinna se honom live via datorn mellan bärandet. I morgon ska vi besöka juristen för att skriva sambopapper. Efter det ska vi betala sängen, äta ute och gå på bio. Mysigt! Har inte så mycket att skriva om nu, då jag mest jobbar, sover och packar. Blir nog mer sedan när man kommit i ordning i nya boendet. Hoppas ni har en fin vecka! 
 
Älskar dig! Du är bäst.

Gud så härligt att flytta.. För oss är det typ 3-4 veckor kvar.. Längtar så!

Svar: Ja det ska bli så skoj! :) Dock åker sambon iväg i morgon bitti för att spela VM i Nice. Så jag har fått fjäska med familjen om hjälp. Hoppas på att det ska gå bra ändå. Kanske blir första natten redan på lördag. Pirrigt! haha !

Förstår att ni längtar :) Hoppas du haft en bra dag.
Charlotte

Guuud vad tiden går fort, det är heeelt galet! Hoppas verkligen att det går bra imorgon, ska bli kul att se bilder från ert hus!

Svar: Eller hur! :) haha! Tack! Det gör det säkert. Ja det lär komma upp bilder sedan när vi är på plats :) Ha en fin helg. Kram
Charlotte




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR