Superduper förskyld!

Jag bara snorar och nyser här hemma. Har ont i hals och öron också, inte alls kul! Det gör ont i hela ansiktet så undra om jag inte har bihålsinflammation?! Tur att man är ledig imorgon så man kan ta igen sig. Ska försöka plugga imorgon om man är något piggare/friskare. Väntar på att Tomas ska komma hem, han har varit i stan och spelat biljard och bowling med sin far. Jag är så lat idag orkar inte laga något mat, känner egentligen ingen matlust heller. Jag tror bara att jag är sugen på Tahi, så vi ska åka och köpa det strax!

Har inte gjort speciellt mycket idag. Mest suttit och pillat här på bloggen. Kan ju aldrig bestämma mig hur jag vill ha det...

Blåsa Datorn

Har suttit och sparat verkligen allt på min bärbara hårddisk som jag fått av mitt hjärta! Ska om installera datorn så den blir ren och fin :) Sitter just nu vid Tomas mini laptop.
Hjärtat tränar en stund på wii och han provade precis sin kavaj med tillhörande byxor. Det syns verkligen att han gått ner i vikt, han kunde ha på sig byxorna med ett par mjukisar under och dom va ändå sjukt förstora..

Vaknade inatt av att jag hade väldigt ont i halsen, kunde knappt svälja. Mådde sådär i skolan och när jag kom hem tog jag en verktablett så nu mår jag OK! Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa, se film, idol och käka ölkorv ;D
Vad ska du/ni göra?

Imorgon ska jag och några tjejor ut och äta middag, jag hoppas jag mår bättre imorgon. Under helgen har jag tänkt skriva lite på examinationsarbetet, träffa kusinvitamin och fotografera och lära henne lite i PS (PhotoShop).

På fredag åker jag till Stockholm, möter min älskling där som varit uppe på jobb. Vi ska ligga över till söndag morgon. Länge sen jag var där nu, minns knappt hur det ser ut. Var inte gammal då!

Jag får väl säga, Tack å hej lever pastäj!

Salong Fager

Evelina har fina erbjudanden!

Ordinarie pris för denna Urban Moldning Paste är 189:-
Men Evelinas pris är just nu: 149:-


Saltvatten spray erbjudande ovan!

Shampoo 199:- & Balsam 199:- Just nu får du balsam när du köper shampoo!

Hon har även förlängt sitt öppningserbjudande som innebär: 20% på alla klippningar & behandlingar! Fram till 2:e november. Passa på :)

Salong Fager
0303-605 69
Koön, Södra strandgatan 10
Marstrand