Dagens outfit

Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva så får ni se en bild på dagens outfit :) Fick lite nya kläder av mamma när jag var där igår kväll lämnade bilen. Bland annat det jag har på mig på bilden nedan.
 

Lediga måndag!

Har varit iväg idag och fått shoppat nya träningskläder och ett par nya Converse. Allt på rea. Team Sportia på Backaplan ska stänga ner så dom har MASSA rea! Så är ni ute efter något så ska ni åka dit och kika lite. Det enda jag inte hittat som jag letar efter, men som jag känner är tråkigt att lägga massa pengar på är en sportbag.

Nu ska jag slänga mig på sängen och börja läsa boken Bedragen.

Mitt nya jag

Nu har jag läst klart boken Mitt nya jag. Den föll mig väldigt i smak. Jag har legat och läst i flera timmar denna veckan. Boken handlar om en tjej som är med i en bilolycka och tappar minnet. När hon vaknar på sjukhuset kommer hon inte ihåg 3 år av sitt liv. Hon har man och är gift och jobbar som chef på ett mattföretag. Men det minns hon inte, hon får börja om från ruta ett. En del spännande grejer händer, men kommer inte avslöja mer ifall det är någon som vill läsa :)

Nytt till garderoben

Saker jag vill ha från IKEA

Fin bukett från mamma


När jag var hos mamma och pappa häromdagen så gick mamma ut i trädgården och plockade en bukett som jag fick ta med mig hem. Älskar färgerna i den! Den står i mitt fönster, men den börjar dock se lite vissen ut.

Hiss eller diss?

Har varit med min kära mor idag på stan. Hon bjöd mig på ett frisörbesök. Det behövdes verkligen, jag fick en behandling på 1,5 timma! Frisören började med en skön tvätt och jag fick huvudmassage. Kände mig helt groggy efteråt. Mycket skönt och avslappnande. Sedan åkte vi vidare och lunchade i stan. Vi åt på ett jätte gott ställe vid biopalatset, minns dock inte vad det hette. Åt nåt thai-liknande i alla fall. Sedan mötte jag upp en främmande man för att köpa kursbok. Jag och mamma gick en sväng inne på saluhallen. Efter det åkte vi ut till landet och besökte en mysig butik. [Mia maräng]

Här nedan är bild på före och efter klippningen. Skriv gärna vilket ni gillar mest. Vad ni tycker jag passar bäst i. Jag vet inte riktigt vad jag tycker bäst om ännu. Lite ovant, men ändå känns det som jag alltid haft luggen såhär!

Nya böcker

 

Mitt nya jag av Sophie Kinsella.

 

 

Bedragen av Lyndsey Harris med Andrew Crofts.

 

 

Sanningens ögonblick av Kristin Hannah.Nyinköpta böcker inför höstens mysiga mörka och kalla kvällar. Om ni vill hitta någon att läsa tillsammans med i soffan eller sängen, så ta och läsa Alla får ligga av Henrik Fexeus. Eller ni kanske vill göra något helt annat efter att ha läst den boken! :D

I'm going up again!

Hej!

Tack alla som fortfarande gått in och läst på bloggen fastän det inte funnits något att läsa på grund av att jag inte mått bra en längre period. Jag känner mig redo att börja skriva lite smått. Jag mår lite bättre just nu, men jag har fortfarande mycket att jobba med.

Tänkte jag skulle uppdatera designen lite också, så att den inte påminner jätte mycket om den förra. Men när jag tänker efter så är det inte jätte stor skillnad. Skitsamma!

Tävling!


ååh! Vem vill inte ha ett par såna skor som ovan? Jag skulle vilja ha ett par runtoneskor, vill du också det? Var med och tävla om ett presentkort på 1000 kr i Linns blogg. Inlägget hittar du [Här].

Music is good for the soul