Gott nytt år!

Det går framåt!

Tyckte det var dags att visa lite resultat från träningen :)

Skallebank

Fortfarande förkyld och har sjukt ont i huvudet. Vill bli frisk nu! Ligger bara hemma och tittar på film.

Filmmys med god mat!

Ikväll blir det filmmys med lite gott!

Nya löparskor

Var på freeport förut och köpte mig ett par nya löparskor! Längtar tills jag får ta min första runda i dom. Men är ju fortfarande förkyld. Så för mig blir det ingen träning. Kan träna styrka i morgon om jag har tur och är lite bättre. Jag var även inne på Bellbox och gjorde världens kap! Köpte en plattång för 150:- som egentligen kostar 700:- :) Och lite hårprodukter blev det också.

Julafton

Såhär såg jag ut på julafton. Dunderförkyld med feber, snuva och ont i tänder och bihålor. Tänk vad lite smink och värktabletter kan göra! I julklapp fick jag pengar, tunika, kofta, handdukar och duschgrejer. Vad fick ni i julklapp?

MacBook Pro

Igår åkte jag och köpte mig en MacBook Pro! Har inte hunnit greja så mycket med den, men hittils är jag nöjd. Använt Mac innan när jag bodde hemma också. Så jag visste redan att jag skulle bli nöjd :) Riktigt bra pris var det på den också.

God jul kära läsare!

Work!

Ursäkta mitt sämsta bloggande just nu! Allt som har med bloggar att göra har jag inte haft ork eller tid med under den senaste tiden. Häromdagen hade jag nästan 300 olästa blogginlägg att läsa. Jag vill och ska försöka blogga ikväll när jag kommer hem efter jobbet. Ska jobba på förskolan mån-tors denna veckan. Underbart!

Ingen värme

Ligger i sängen fullt påklädd! Väntar på att gå till bussen. Jag vill inte gå ut och möta orkanen idag. Hade helst bara velat vara hemma, dricka te och tända lite ljus.

Sorry för dålig uppdatering. Har lite mycket att stå i.

Mammas safranskaka

Självporträtt

Makeupkväll Studio Kalufs 9/12

"Man får pussa många grodor innan man till slut hittar prinsen"

[länk]

Läkarbesök

Jag ska strax åka till vårdcentralen och ta lite prover. På ett sätt hoppas jag att proverna visar något, men ändå inte. Det är jobbigt att gå runt med ett problem som man inte vet vad det beror på! Om proverna visar det jag misstänker så kommer det bli en stor förändring som jag tror kommer ta tid att sätta sig in i. Önska mig lycka till!

Fitness Festivalen 2011

Jag & Martin Kjellström

Mitt nya soffbord

Nyinköpt

Mysig klänning från H&M som jag köpte igår. Den är hur mysig som helst. Tänkte det kunde vara bra att ha när man är och jobbar på förskolan :) Igår var också sista dagen på praktiken. Så efter jag slutat åkte jag in till stan för att köpa present till en liten kille som fyllt 1 år och sedan skulle jag hitta lite kläder till mig själv. Men hitta inget som föll mig i smaken förutom klänningen ovan.