Dagens outfit


Ni får ursäkta den röriga bakgrunden. Fotade snabbt hemma hos mamma & pappa när jag hämtade bilen förut.

God kväll!

Svårt att få fokusen på rätt ställe när man fotar sig själv. Älskar för övrigt min lugg. Jag har nog aldrig riktigt innan skrivit det är i bloggen om hur mycket jag tycker om den. Stormtrivs! Känner mig, snygg fräsch, sexig och vacker!

Kvällen har bestått av träning och plugg. Är inte klar med plugget ännu, har en tung text kvar. Men jag behöver faktiskt sova så därför tänker jag stänga ner datorn nu och vakna hyfsat pigg i morgon. För efter skolan ska jag iväg på en skoj grej. En sak som jag tänker skriva senare om här i bloggen när det är färdigt. Hoppas ni haft en bra kväll allihopa!

Pappa i Köpenhamn

Luggen har fått lite fixering

Har varit hos frisören och klippt luggen idag igen! Skönt är det, nu ser jag ju min omgivning igen. Eller åtminstone vad jag håller på med i alla fall. Förutom luggklippning har jag tvättat och handlat lite mat till det tomma kylskåpet. Nu blir det plugg resten av kvällen. Ligger lite efter!

Nya designen klar!

Blev väll ganska nöjd med den. Fast såg nu att menyn är lite knasig längst ner. Får ta och fixa till detta. Tips och trix från goa [Sannasrum] har jag också fått. Hon har gjort ett jättebra jobb med alla sina instruktioner! :) Så för er som också är sugna på att ändra i era designer, kika in hos henne!

Sjuk

Efter gårdagens pass på gymmet kände jag mig yr och illamående. Tänkte att det kanske var för att jag inte ätit så mycket. Men innan jag somnade igår så fick jag väldigt ont i magen. Vaknade klockan fem i morse och kräktes. Inte jättemysigt direkt. Legat med över 38 grader i feber under dagen. Så dagens pluggande, träning och andra inplanerade ärenden har jag inte kunnat utföra! Nu mår jag mycket bättre än innan. Blir sängen och tv tittande för mig resten av kvällen.

Helgens minisemester blev...

Danmark! Tänkte jag skulle sammanfatta resan i några ord: Bilåkande, horor, porrklubbar, affärer, mycket fotande, Tage Andersson, mat, skoskav, blommor, skratt m.m. Det är skönt att vara hemma igen vill jag lova. Inget gym på hotellet så det blev ett femte pass på gymmet ikväll! Massa massa bilder är tagna under helgen så det kommer dyka upp här!

Minisemester

Drar på minisemester med mamma och pappa över helgen. Bilder och annat får ni antagligen se på söndag! :)

Fotografera mer

 

Har du ingen att fotografera med? Inte jag heller. Är du intresserad av en kompis att experimentera/fota med, så tveka inte att höra av dig! Det är inte alltid så lätt att fotografera sig själv med stativ och utlösare. Man får inte fokus där man kanske vill ha den osv. man kanske kommer på nya ställen att fota på osv om man är två eller flera!

Kläder, ny vecka och träning

...i fredags skulle paketet med nya kläder kommit. Det kom aldrig, eller jo det hade kommit. Men hemsidan funkade ju inte med sms-avisering! Så jag fick lappen idag. Men det gjorde ju inget att jag fick kläderna idag ändå för jag kunde ju knappt ha hälften av det som fanns i paketet. Fatta att jag är arg på mig själv som tror att jag ska kunna komma i storlek 44 nu?! Men jag har redan skickat iväg grejerna och beställt mindre storlek så förhoppningsvis kommer grejerna hyfsat fort.

Denna veckan är en underbar vecka precis som förra veckan. För mig är det skola onsdag bara. Det innebär mera träning. Jag kan åka och träna precis när jag vill. Det är det skönaste som finns! Träningen går väldigt bra nu! På 1,5 vecka har jag gått ner 1,5 kg! Taggad till tusen.

Dagens porträttfotografering

 

 

En ledig fredag

Så kallad ledig dag från skolan. Som student gillar man att säga idag är jag ledig, i morgon är jag ledig osv. men egentligen är man aldrig ledig från sina studier. Man har alltid något i skolväg som man måste tänka på! Idag måste jag till exempel skriva klart en uppgift som ska in nästa vecka. Har bara litteraturkoppling kvar, så det är ganska skönt. Sedan kan jag njuta av helgen. För vem vill sitta och plugga när det är helg? Inte jag i alla fall.

Nu på förmiddagen ska jag åka och titta på en kanske ny familjemedlem som kanske flyttar in hos mig inom en snar framtid! Men jag måste tänka igenom detta riktigt noga. Är jag redo att ta hand om både mig själv och en liten krabat? Eller trivs jag just nu som det är med bara mig själv? Att slippa tänka på någon annan och om jag skulle bestämma mig för att bjuda in krabaten i mitt hem skulle det innebär mer utgifter osv.

Varför har man inte tid till allt man vill göra ibland? Tiden bara rinner iväg. Min bebis [kameran] ligger i hyllan och bara väntar på att bli använd. Har inte alls använt den så mycket som jag velat det senaste. Men idag så ska jag verkligen försöka fota lite. Bland annat resultatet från tapetseringen i lägenheten.

I eftermiddag kommer ett efterlängtat paket med posten! Kanske ni får se vad det är i eftermiddag/kväll. Om det finns tid för sådant. Det är premiär av filmen Friends with Benefits idag och jag är lite sugen på att se den. Om någon är sugen på att gå. Tveka inte att hojta!

Sötonge!


Jag är så sjukt sugen på att fota en massa. Så om det är någon där ute som är intresserad av att bli fotograferad så får ni säga till!

Har du sätt mamma & pappa pussas?!

Strax på väg till gymmet

Ställde klockan på 8.00 idag. På en ledig dag fast jag låg vaken till runt halv två inatt. Träning är livet, jag vet inte vad jag skulle göra utan den. Och jag kan inte förstå varför jag inte tyckte om det lika mycket förut. Eller jo det kan jag faktiskt. Jag var tjock och orkade inte röra på mig. Jag var rädd att någon skulle se en tjockis röra på sig och att folk skulle se hur fettet dallrade. Det var så det var!

Annars idag ska jag på ett möte klockan 11 och sedan umgås med en vän som ska hjälpa mig att möblera lite i lägenheten. Kanske blir lite barnfotografering också. Eftersom hon har en söt liten son som kommer att följa med.

Självporträtt


Ytterligare ett självporträtt. Taget i morse innan jag begav mig till skolan. Jag har ingen annan att fotografera just nu så det blir lite på mig själv. Är det någon som är sugen på att bli fotad är det bara att höra av sig. Behöver öva, öva, öva!

Slarvig ska bli ordning

Har känt mig lite småslarvig förra veckan. Det känns som jag har världens oordning och kaos inom mig och runt omkring mig. Men det är nog inte så farligt egentligen. Denna veckan ska jag styra upp med lite mer planering kring läsandet av litteraturen, städning/möblering (tapetseringen är klar, men vill ändra om möbleringen). Träningen ska jag köra extra hårt med denna veckan, har fått bra tips från en gullig person :) I mellan pluggandet. städningen och träningen ska man försöka hinna träffa vänner också. Ibland kan det vara rätt svårt att hinna med tyvärr.

Bloggen 2 år

I fredags 110909 hade jag haft bloggen i två år. Jag hade så mycket för mig så jag hann inte uppdatera något. Eller rättare sagt. Jag har inte hunnit med det på flera dagar känns det som. Jag har så mkt annat som tar upp massa tid. Bland annat träningen och pluggandet.

Svävar på rosa moln

En nyhet!

Fick nyss reda på en nyhet! :) Det blir tapetsering av min lägenhet under torsdag och fredag. Så i morgon när jag är hemma från skolan så ska jag ta och packa ihop lite grejer och bära upp på vinden så att det blir lättare för målarna att komma åt.

Just me

Självporträtt 2011-09-05

Dagens outfit

 

Underbar helg

Haft en underbar helg. Med mycket vin och skratt tillsammans med vänner. Det var något jag verkligen behövde. Inhandlat en bokhylla från IKEA idag. Nu känns det mer som att någon bor här. Visar förhoppningsvis bilder i veckan på resultatet :) Är sjukt trött så jag ska krypa ner nu. Sov morgon i morgon!



Första skoldagen

Idag var första skoldagen efter en 3 månader lång paus. (sommarlov) Där mycket jobb och andra saker hänt. Det kändes kul att vara tillbaka igen. Äntligen läsa något man valt helt själv. Två kurser i specialpedagogik har jag framför mig nu :) Ska bli spännande och jag tror jag kommer få lära mig mycket som jag inte vet!

Jag kan ju säga att jag är riktigt trött nu. Skulle kunna gå och lägga mig och somna med en gång. Inte van vid att sitta stilla från 10-15. Lyssna på en massa information och sedan dra till gymmet för ett hårt styrkepass. Det skulle ju vara pinsamt om jag gick och la mig nu. Men jag ska erkänna att det är det enda jag tänker på just nu! haha