Vid havet

Härliga söndag

Fint väder!

Vaknade redan vid 8 i morse. Tvättade bilen det första jag gjorde och nu blir det lite städning här hemma. Senare idag blir det utflykt till Uddevalla, kameran åker med såklart!

Ny lampfot från Ullared

Music

Jag tänkte tipsa er om en gratis musikapp till Iphonen. Digitally Imported Radio heter den och där kan du lyssna på flera olika radiokanaler. Denna app är främst för er som gillar clubmusik, house, trance m.m. det går också att lyssna via webben. (här)

Från en dag i början av februari

Ego!

Fint i fönstret

I veckan fick jag present av min snälla mamma. I paketet låg den söta lampskärmen! Jag fick också blomman som jag kunde pynta mitt fönster med. Nu är det inte lika mycket insyn känns det som.

Nya skor

Nyinköpta vinterskor som jag köpt förra helgen. Tänkte att det kunde vara bra att ha ett par varma skor under praktiken, hade bara ett par högklackade vinterskor. Kanske inte så bra att ha då man leker med barnen. Skopunkten, 299:- på rea.

Redigering av bilder

Redigerar bilder från en fotografering i veckan. Skönt med helg, jag ska faktiskt inte gör något speciellt. Det har varit för mycket det senaste och kroppen börjar säga ifrån.

Lycka!

Efter en lång period av deppighet på grund av all tid med studentlittertur, uppgifter, examinationer osv. var det dags att åka ut till praktiken och hälsa på. Planera inför ett utgvecklingsarbete som skall göras under några veckor framöver så känner jag mig äntligen laddad igen! Ny energi, en gladare människa och en taggad Charlotte. Jag älskar verkligen valet jag gjorde för snart 3,5 år sedan. Då jag bestämde mig för att utbilda mig till förskollärare! Människor snackar om pengar, att man skulle bli lyckligare för att man arbetar och har en hög lön. Men trivs du jobbet då? Eller går du bara dit för att du får en bra lön? Och hur mår du egentligen? Jag ser hellre att jag har en lägre lön men älskar att kliva upp på morgonen och gå till jobbet. Trivs man på sitt arbete tror jag, att man är en gladare och friskare människa!