Nytt träningsschema inför V.14

Genom att träna två 15 minuters pass med ca 6 timmars mellanrum blir förbränningen dubbelt så mycket om man jämför med ett 30 minuters pass per dag. Det bästa är att köra styrketräningen på morgonen och konditionspass på eftermiddagen. Jag har valt att prova styrkan på eftermiddagarna i v. 14. (om jag inte ångrar mig och byter plats på konditionen och styrkan) De dagar du inte styrketränar kan du köra två korta konditionspass.

Dagens morgonträning

Stack bort till gymmet för att träna en stund. Blev uppvärmning på cykeln och tränade rygg och ben. Kanske blir ett pass i eftermiddag eller en promenad. Det är ju väldigt fint väder idag, så man får passa på. Nästa vecka pratar de om snö ju!

Kim

Fler läsare

Vad roligt att fler och fler tittar in. Ville mest säga, Hej! Blir väldigt glad av era fina kommentarer. Nu är det läggdags efter en dag med 2 träningspass och plugg.

Vår

2,4 mil på cykel och en bok

Resulterar i att jag har ett hum om vad jag ska skriva på min komplettering.

Tyckte det var dags för ett konditionspass idag, så jag körde 1 timmes cykling med varierande motstånd och tempo. Under tiden då jag klarade av det läste jag en bok. Ett tips till er som tycker cykling är tråkigt eller om ni får för er att tiden inte räcker till pågrund av t.ex. studier, ta med boken eller det som ni ska få gjort till gymmet!

Dags för lunch nu. 2 kokta ägg, mosade och blandas med lite majonnäs. Tonfisk, gurka och keso!

Träna med personlig tränare

I går tränade jag tillsammans med en personlig tränare. Vi gick igenom min rörlighet och lite stretchövningar. Att ha en personligtränare som alltid står bredvid när du tränar och talar om för dig när du gör rätt eller fel kan jag varmt rekommendera! Det kostar dock väldigt mycket pengar, jag är lite sugen på att köra ett 20 dagarsprogram med min PT. Där tränar man mån-fre, får ett kostprogram anpassat efter mig. Det skulle vara perfekt för att uppnå mitt resultat, men jag har INTE pengarna! Detta är något jag ska invenstera i när jag fått jobb.

Något som är väldigt viktigt att tänka på vid träning är de rätta vinklarna. Det blir lätt att man tränar fel och belastar muskler, leder osv fel och detta kan påverka kroppen väldigt negativt.


Melou

Fin söndag

...som startade med en fin frukost! :)

Härlig helg med gott sällskap!

Haft en underbar dag! Picknick i solen med den finaste. Lagat en god middag och nu slappt i soffan :)

Ett morgonpass på gymmet

I morse vaknade jag vid 8 och begav mig till gymmet, tänkte att det var lika bra att köra då istället för att somna om en stund till. Så nu har man redan fått gjort dagens träning. Hur skönt är inte det då?

- 6 min. uppvärmning
- Lår och vadmuskler
- Mage

Tips: Gå dig frisk och stark!


Lika?


Har fått höra att jag är lik Cher. Vad tycker ni?

Dagens banan

Brunch med en vän idag


Första dagen på 2 veckor som jag gör mig i ordning. Man känner sig fräsch! Fortfarande snorig, hes och hosta. MEN är mycket piggare!

Fota är roligare än att plugga


Under gårdagen befann jag mig hemma hos Josefine. Vi bestämde oss för att försöka peppa varandra till att bli klara med lite uppgifter som vi har kvar i skolan innan vi börjar med C-uppsatsen. Det gick väl inte framåt i den takt vi önskat, men en hyfsat slapp insatts blev det. Fortsättning på pluggandet fortsätter idag! Kul söndag vi har framför oss.

Happiness

Vill bli frisk nu!

Har varit sjuk för länge nu! Jag orkar inte ha feber som kommer och går, en röst som försvinner och en hals som gör ont. Träningen halkar efter som vanligt. Det positiva är väl att knät får vila.

I Trollhättan

Älska rosa

Black and White

Jag är inne i en period just nu där jag fascineras av svartvita foton.

En dag i Januari

Fotade fina Louise i Januari, men jag har haft fullt upp med massa annat så jag har inte hunnit gå igenom alla bilder.

Smile