Examen

I måndags tog jag min examen. Vi hade opponering på vårt examensarbete och blev godkänd. Det känns helt underbart samtidigt som man inte kan förstå att man är helt färdigutbildad nu. Jag kom på mig själv häromdagen när jag satt och tittade på tv, fick ångest över att jag inte satt och pluggade. Påminde mig själv rätt snabbt att jag faktiskt inte har något att plugga! Snacka om att vara hjärntvättad på pluggandet...

I veckan har jag arbetat, haft tid att träna och redigera bilder som jag legat efter med. Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen nu också när pluggandet är avslutat.

Broschen som man får vid examen

Bouletävling i Kviberg

Tittar när pojkvännen spelar boule. Har det härligt i solen och nyss ätit pannkakor.

Jobb från augusti

ÄNTLIGEN! Som man kämpat i 3,5 år med studierna. För några veckor sedan började jag skriva ett personligt brev och justera mitt CV. Min telefon ringde stup i kvarten och jag bokade in intervjuer hej vilt. Det kändes nästan svårt att hinna med alla. Till slut fick jag ringa tillbaka och avboka vissa intervjuer då jag hade redan blivit erbjuden några tjänster och det ökade mer och mer, till slut stod jag med 5 tjänster som alla var mina om jag bara ville ha dem! Det har varit många sömnlösa nätter och jag har märkt hur stressad min kropp varit, både för valet av arbetsplats och examensarbetet som nu är inlämnat.

I tisdags hade jag sollat bort 3 av jobben och hade då 2 kvar att välja mellan. Under tisdagen skulle jag också ha bestämt mig för vilken jobb jag ville ha. Jag gillade verkligen båda jobben väldigt mycket och hade svårt att välja. Men jag är nöjd med mitt val och det känns skönt att man äntligen har bestämt sig.  Papprerna ska skrivas på under denna veckan eller början av nästa vecka. Sedan är jag anställd i Kungälvs kommun.

Pick a song that never ends

Lilla snigel akta dig, akta dig annars tar jag dig!

Liten snigel som kröp förbi häromdagen.


Allt slit med examensarbetet, alla intervjuer och stressen över att besluta sig för vilken arbetsplats man vill börja arbeta på har verkligen gjort mig trött. Nu när man är färdig med examensarbetet och skickat in det så börjar kroppen slappna av mer. Har inte kunnat sova inatt, drömt massa konstiga drömmar. Kaos! Blir väl så när man börjar känna efter och nu är det bara jobb frågan kvar. Vart vill han arbeta?
Den frågan lämnar jag för dagen, nu ska jag bege mig på födelsedagsfirande/inflyttningsfest!

Play

Börjat med lite försiktig löpning

Igår trände jag bara i 20 min, körde 10 min cykling och efter det blev det bandet i 10 min. Men provade att löpa i ca 7 min :) Kändes grymt bra. Det går framåt  nu och jag ska inte öka löpningen för fort nu, då finns det risk för att knät pajar igen!

Jag lever...

har bara mycket att göra just nu. Kram på er!

Mycket pluggande och annat nu...

Examensskrivandet håller på för fullt, därför är det dålig uppdatering här. Bjuder på lite bilder...

Details

En dag på stan

En dag i Göteborg med Angelika och Doris. Fika, mat och massa babbel!

Vitlöksmarinerad kyckling

Blev kycklingspett på grillen igår eftermiddag. Till det hade vi skivad potatis med champinjoner som varit inne i ugnen. Ruskigt gott! Som snacks blev det morötter och gurkstavar och dipp!


Veckan har gått fort...


Tänk att det redan är torsdag idag?! Var tar tiden vägen egentligen...det var ju nyss helg och nu är det helg igen! Uppe tidigt för att passa på att tvätta lite tvätt. Samtidigt som jag springer upp och ner ner och upp från tvättstugan så sitter jag och pluggar. Ska ringa lite samtal under dagen och om jag hinner, vilket jag borde göra så ska jag åka in till stan och lämna tillbaka två tröjor och ett par byxor från H&M. Är riktigt fattig denna månaden! Så jag satte upp ett nytt mål. "Inga klädköp förrän - 5 kg visas på vågen." Dags att fortsätta här. Ha en bra dag kära läsare!

Riktig sommarvärme 1:e maj


1:a maj var en riktig kanon dag! Jag och min bäste köpte frukt och åt vid Bohusfästning, låg i solen och gottade oss. Senare var det dags för mat och då köpte vi grillad kyckling och fixade lite sallad. Eftersom jag ingen balkong har så tog vi med oss filten ut och satte oss i gräset. Riktigt mysigt!

Promenad på Kärleksstigen

I Kungälv finns en stig som heter Kärleksstigen. Där var jag och min fina pojkvän igår, vi hittade ett ställe där man kunde se ut över Bohus fästning bland annat. Riktigt lugnt och skönt att sitta där uppe och bara vara! En tidning och lite frukt kan vara mysigt att ta med nästa gång.