I år ska jag köpa mig en gran

I år ska jag skaffa mig min första gran och jag vet precis hur jag ska pynta den! Jag avskyr rött, så min gran kommer absolut inte vara röd. Men något rött går ju inte att komma undan. Senast som en pyntad gran fanns i mitt hem var när man bodde hemma hos mamma och pappa. Då var det mamma som stod för den biten. Jag har aldrig varit så intresserad av julen. Nu längtar jag faktiskt! Så ni kanske förstår att detta är stort. Haha!
 
 
 
 

Fotomässan i Stockholm 23:e - 24:e november 2012

I lördags morse åkte jag och min vän Martina mot Stockholm. Vi tog flyget tidigt på morgonen och under lördagen i huvudstaden blev det shopping, fika och middag. Tog ett glas vin till maten och sedan var man dödstrött, haha! Vi var inte ute speciellt sent eftersom vi skulle besöka fotomässan i Älvsjö under söndagen. Vi steg upp vid 8 och åt då en mysig hotellfrukost, men vi satt för länge så det blev löpning till tåget för att inte komma för sent. Vi glömde alla biljetter på hotellrummet, men detta löste sig bra. Vi kom bara 5 minuter för sent till "föreläsningen" vi hade planerat att starta dagen med. Intresant och givande. Den handlade om bröllopsfotografering. 
 
Vi lyssnade på några andra föreläsare också, bland annat fick jag stå modell uppe på scenen där han gav 5 tips på att fotografera i dåligt ljus. Jag fick en signerad bok av Bingo Rimer också, det var nog det coolaste på hela dagen ;) haha! Sen att man fick följa med honom på 1 timmes fotosafari där han berättade om Lumix produkter och lite tips inom fotografering. Bingo är en skön snubbe, många skratt under den timmen! Vilken inspiration jag fick, nya idéer och ny energi!
 
Det fanns tidningar att köpa för en tjuga! Jag hade inte så mycket plats och tid faktiskt så jag köpte bara 3 tidningar och en ny kameraväska blev det. Grymt bra pris! Och bra för ryggen när man ska iväg på sina fotouppdrag. Bild kommer väl upp någon dag. (När tid finns, titta bara på hur sent detta inlägget kommer upp, onsdag idag ju!) Under lördagen köpte jag mig faktiskt en ny kepa. Lila, skitsnygg! Bild finns nedan. 
 
Jag måste nog besöka Stockholm lite oftare för att börja gilla staden. Känner mig vilse där! haha! 
 
 
 
 
 
 
Sammanfattning: En fantastisk helg, ser fram emot nästa års fotomässa. 
 
 

Kommer sakna Sportlife!

Har nu tränat några gånger med pojkvännen på Sportlife. Fick en gratisvecka. Det har varit grymma pass, min träningsvärk ska vi inte prata om. Idag blev det inte så mycket styrka för mig, däremot blev det kondition. Cykel, och löpband. Sista minutrarna var riktigt jobbiga. Fick blunda på cykeln för att inte svimma. Såg inte vad det stod på skärmen. Körde nog lite föööör hårt ;)
Testade att springa i 4 minuter, knät kändes ok. Får se hur det känns i morgon. Nu hinner jag inte träna något mer på Sportlife innan gratisveckan går ut. Åker till Stockholm på lördag morgon och kommer hem söndag kväll igen. Kommer sakna att träna på Sportlife med pojkvännen. Sugen på att börja där, men väntar nog ett tag till med det. Mitt kort jag har nu kostar ju inte så mycket, snål som man är!

Monday

Lång jobbdag som avslutas på gymmet i 2 timmar med pojkvännen. Lyckat! Love it.

Grym söndag!

Pannkaksfrukost vid 12, dock mjölkfria pannkakor och detta smakade mer som kalaspuffar än pannkakor måste jag ju säga. Men man lurar ju ögat lite i alla fall. Måste man ju göra när killen sitter och äter mumsiga "vanliga" pannkakor. Sedan var vi på gymmet i 2 timmar. Grymt! Fick syn på en grymt snygg t-shirt och ett snyggt linne som jag köpte. Linnet kan ni se nedan, bild på t-shirten får ni kanske i morgon ;) Nu är det läggdags, klockan ringer klockan 05:00, en arbetsdag till 16:00 sedan bär det av till backaplan för träning med älskling igen. Taggad!!
 
 
 

Saturday

Vår lördag startade med ett skönt styrkepass på gymmet. Efter 1,5 timme kunde jag knappt röra mina armar! Att tvätta håret var riktigt jobbigt. Haha! Det visar ju i alla fall att jag inte latat mig under tiden vi var där. I morgon lär jag ha världens träningsvärk eller på måndag kanske. Lycka till att lyfta barn på jobbet! 
 
Ett besök på Universeum hat vi också hunnit med. Längesen man var där, en mysig lördag! Man borde göra sådant lite oftare! Det finns en hästsimulator där som man både kan trava och galoppera på, jag var ju tvungen att prova. Jag och alla barn! Nu är magarna mätta och nu slappas det i soffan med film, "Så mycket bättre", nötter och frukt. 
 

Uppdatering kring kosten

Fortfarande ingen mjölk och magen känns väldigt bra, jag har inte upplevt någon upplåst mage ännu. Till dagens middag skulle vi göra kallsås, men vi kunde inte hitta någon helt mjölkfri typ creme fraiche så det fick bli laktosfri. Jag har ingen aning om jag är laktos eller helt mjölk, får testa mig fram. Har än så länge inte märkt någon större skillnad. 

Glutenfritt och mjölkfritt

Nu krånglar min mage väldigt mycket IGEN! Jag har ingen aning om vad det beror på, men trött på det är jag. Efter jag ätit sväller den upp som en ballong, ser ut som att jag är gravid och det är jag INTE! Har nu bokat en tid hos doktorn den 3:e december för att försöka få hjälp igen med detta. Hoppas jag träffar rätt läkare! Fram tills dess skulle jag utesluta gluten, men kom på att det har jag gjort ett tag nu och kör istället mjölkfritt och glutenfritt. Dagens frukost bestod av yoghurt, musli och en frukt. Magen reagerade inte på detta och det gjorde den igår då jag åt vanlig yoghurt med glutenfri musli. Min mage blev en aning svullen efter lunchen idag, men det gick ner hyfsat fort. Gluten och mjölkfritt även där. Ska prova fram till december så får vi se vad som händer. 
 
Magen när den fått lite mat i sig ;)
 
Dagens frukost!

Massage var det ja!

Massören konstaterade i all fall att min rygg behövde lite massage! Muskelfästena var väldigt spända och ömma. Hon tog knappt i mig när hon masserade men ändå gjorde det så fruktansvärt ont. Det gjorde ondare på vissa ställen, och under vissa stunder tyckte jag faktiskt om det. Jag ska gå dit ca 2 ggr till och sedan verkligen tänka på min hållning och stretcha ordentligt efter träningen på gymmet. Nu när musklerna är såna här, så är det ingen idé att gå till gymmet och lyfta skrot ändå. Ikväll ska jag istället besöka Oasen i Kungälv. Bada i den varma lagunen och basta! 

Massage

Om ca 1 timme ska jag iväg på massage för första gången, vi får se hur detta ska gå. När jag fått massage av Rickard har jag grinat och inte tyckt om det alls. Det verkar vara ett tecken på att jag behöver proffesionell hjälp?! Tur att man får friskvårdskuponger genom jobbet som man kan använda till sådant. Jag kommer garanterat att tala om för er hur jag tyckte massagen gick. Det är säkert värst i morgon, massa värk antagligen!
 
Bild

8 underbara månader!

Kliva upp en söndagsmorgon 7:40

för att följa med pojkvännen när han spelar boule kanske låter helt skruvat? Med tanke på hur morgontrött jag är såååå ... ja! Tycker det är kul att följa med och titta, jag har ju självklart med mig kameran vid tävling för att dokumentera med bilder. Ska man bli den bästa boulefotografen i Sverige är det bara att öva, öva, öva! Så jag följer mer än gärna med. Fick ju kastat lite också, vilket var väldigt kul. Dags att skaffa egna klot, börja träna med Rickard och bli bäst!
 

Boule i Majorna idag

Dress

En kompis visade en klänning från Lindex hon tänkt köpa inför vår helg i Stockholm. Jag klickade in på hemsidan för skojs skull och hittade denna klänning. Tyckte den var riktigt snygg! Med en busig look kan detta bli riktigt snyggt! 
 
 
Bild

Gårdagen

I går söndag hade jag och Rickard en grymt mysig söndag. Film, god middag och massa kramar. Lycklig tjej! Nu är det dags att sova, upp tidigt i morgon. Jobbar till 20.00, lär somna som en stock i morgon kväll.
 

Black and white

Nya glasögon?