Boka vinterresa?

Jag sitter just nu och kikar på resor. Vi åkte ju förra året i januari till Gran Canaria, det var härligt att komma iväg till solen en vecka. Hade varit kul att åka igen. Jag vet inte vart man ska åka 2014 bara. Tittar lite på Thailand, men vet inte. Kostar en del att åka dit! Kanske det blir Gran Canaria igen? Har ni något tips på resmål? 

(Bild)
 

Ny färg i topparna

Augusti har bara flugit iväg! Snart är det september. Klockan ringde tidigt idag. Men positivt att man kommer iväg tidigt från jobbet. Ett frisörbesök var inbokat. Blev lite ny färg i håret och klipp av lugg. Har ju haft ljusa toppar över sommaren, gillar det jättemycket men nu var det dags för en förändring. Fick bli rött i topparna :) Är väldigt nöjd! Skulle träffat en vän idag också, men jag kände mig så fruktansvärt trött och seg. Skönt att vara hemma lite när man jobbat och bara kommit hem för att lägga sig i flera dagar. Så vi bestämde oss för att ses en annan dag istället. Nu ska jag ner och hämta tvätten i tvättstugan.
Vad gör ni ikväll?

 

Malmö - Köpenhamn

I lördags åkte vi till Malmö för att umgås med svärföräldrarna, på vägen dit kikade vi in Stadium och tänkte även se om det fanns något på nyöppnade Lager 157. Kön var såpass lång att vi vände och åkte vidare mot Skåne. På vägen såg vi ytterligare ett nyöppnat Lager 157, vi chansade och lyckades shoppa några plagg. För mig blev det 3 basplagg. Väl i Malmö blev det räkor och kräftor :) Söndagen bestod av boule hela dagen. Först trippel med Tobbe och Daniel. Förlorade första matchen, vann andra. Vi gick vidare till B! Dock förlorade vi första matchen i B. Men roligt hade jag i alla fall. Sedan blev det lite Flaskspel med Bubba. Där vann vi i alla fall! En flaska rött. R och hans lag vann trippeln, spelet var slut vid 20, vägen hem var seg att köra. Somnade gott när vi kom hem.
 
 

Morfar 70 år!

 
Min fredag har varit kanon! Jobbat till 13.30, skönt att vara tidig på en fredag. Stack till Stadium och köpte 3 par skor. Dem har 3 för 2, så passa på om du behöver skor. Klockan 18 var det dags för kalas för morfar som fyllde 70. Mat, släkt, foto, kossor, sällskapsspel sammanfattar kvällen. Har redigerat lite bilder nu när vi kom hem, snart är bilderna klara för leverans till brudparet. Blir att fortsätta i morgon bitti innan vi åker till Malmö. På söndag är det boule i Köpenhamn. Fick spelförfrågan nu ikväll! Kul :) Så jag ska spela med Daniel och Tobias. Tränat en gång sedan SM som var vecka 29. Vi får se hur detta går. Haha! 

Ännu mera Zumba

Ytterligare ett Zumbapass avklarat. . .
Dock tyckte jag inte att instruktören var lika bra som den jag varit hos tidigare. Men det är väl en vane sak. Drunknar i bröllopsbilder här hemma också. Jobbar med ungarna på dagarna och redigerar bilder på kvällarna efter träningen. Men nu måste jag strax krypa ner i sängen så att jag orkar med morgondagen. God natt!
 

Tisdagszumba

Yes! Idag blev det Zumba igen, denna gång på Odinsgatan. I morgon blir det Zumba på backaplan, jag har verkligen fastnat för denna gymnastik/dans om man får kalla den så. Riktigt roligt och har saknat att kunna röra på mig på det här sättet. Känner av knät samma dag jag tränat passet, men dagen efter känns det helt okej. Hittils i alla fall. Innan träningen satt jag och redigerade bilder från bröllopet i lördags, tänkte sätta mig och redigera lite till innan det är läggdags. Vill bli klar så att brudparet kan få se!
 
(bild)

Isabelle & Emil

 
Igår blev Emil och Isabelle man och hustru. Vigseln hölls i Lycke Kyrka, därefter var man välkommen till Tofta Herrgård, där var det mingel, fotografering och lite lekar. Middagen serverades i Magasinet. Sedan fortsatte festen i herrgården. Vacker vigsel och en fantastisk middag med fest. Glädjetårar under denna dag fanns det gott om. Fina tal och jag kunde se i gästernas ögon, (även mina) hur dem blev alldeles blanka, tur vi hade stora servetter som kunde torka dessa tårar ;) Jag har nu över 1000 bilder att gå igenom. 

Idag gifter sig Isabelle och Emil

God morgon! Idag är det bröllop som står på schemat. Men först ska vi träna, blir Zumba för mig. Tjoho! Man har ju varit lite orolig över dagens väder. Men det ser ut som det blir fint ändå :) Jag ska ta och gå igenom min kamera utrustning så att allt är på plats. 
 
 

Kulturkalaset

En mysig eftermiddag med Rickard i stan idag. Vi fixade lite grejer inför helgens bröllop, sedan spanade vi in Gustaf Adolfs Torg. Där hade dem mat från flera olika delar i världen. Smakades på Kycklinggyros och Paella. Det blev även en väldigt onyttig efterrätt, våffla med grädde och chokladsås. Någon slags äpplekaka slank ner också. Tur att vi i alla fall delade på portionerna. Har ni varit något på kulturkalaset
 
 

1h Zumba

Det var länge sedan jag kunde gå på gruppträning på grund av mitt knä. (jag har skadat det för ca 3 år sedan) men nu det senaste så har det känts riktigt bra! I tisdag var jag ute och joggade, dock kunde jag springa hela tiden utan jag sprang, gick, sprang...nästan 7 km. Var ute i 1h. och IDAG så provade jag Zumba, ska ju vara bra för fettförbränning för fetknoppar som mig! Jag ÄLSKAR det. Så himla kul. Nästa pass blir antagligen på söndag :)  Dags att sova, börjar 7:00 i morgon. God natt!
 
 

Bröllop på gång

I söndags träffade jag brudparet som gifter sig på lördag. Vi tittade på kyrkan och herrgårde som festen hålls i. Gick igenom lite allmänt om dagen. Fick lite roliga fotoidéer! Fick träffa prästen också, han var störtskön. Visade sig att det var han som döpte mig :) Dock vet jag ännu inte vad jag ska ha på mig. Funderar på denna klänningen, men jag lär väl ändra mig några gånger till. 
 
 

Någon har gästbloggat när jag pratat i telefon

älskar dig.
 
 
Älskar dig också!

Sluta aldrig kämpa

Strax ska jag bege mig till gymet. Lite kondition blir det men inte alltför länge då jag måste hinna fixa en del grejer idag. Vissa dagar måste man verkligen kämpa för att komma iväg till gymet. Idag är en sådan dag! När jag vaknade i morse så tänkte jag bara i skita i att gå till gymet. Men jag lyckades sparka igång mig själv och intala mig själv att om jag inte går dit så når jag heller inte mitt mål som jag vill uppnå. Matlådorna inför morgondagens lunch är fixad. Slipper jag stå med det senare ikväll! Hur ser er söndag ut?
 
Blev inget gym! Jag hann helt enkelt inte med det. Dålig ursäkt. Men så var det och i morgon är en ny dag!

Redan helg?

Tänk att det redan är fredag i morgon! Tyckte nyss det var måndag...
Arbetsdagen är slut i morgon kl 16 för mig. Då bär det av mot stan för att möta upp R, vi ska ut och äta på Texas longhorn. En mysig fredagskväll innan han åker till Skåne för att lira boule. Helgen blir lugn för mig. Jag ska träffa en vän på lördag och även fixa lite grejer inför ett fotojobb. På söndag ska jag ut till mamma och pappa en sväng, behöver fixa lite med bilen och sedan ska jag besöka kyrkan och festlokalen där jag kommer att fotografera en vän som gifter sig denna månaden. (nämner inget datum för att respektera ifall brudparet vill hålla det hemligt för folk som ej är bjudna).

3 arbetsdagar efter 4 veckors semester

Nu har man gjort 3 arbetsdagar efter semestern. Underbart att vara tillbaka och träffa barnen! Rutiner, träning och mat är som det ska nu också när man börjat jobba. Fantastiskt! Vi är sammanslagna mellan avdelningarna denna veckan och inte så många barn. Bra start såhär efter semestern för både barn och fröknar. 
 
Igår var jag hos Emilia (frisören) och fixade barret. Jag blev sugen på något nytt, men ändå gammalt. Jag har haft det så förut, tror det är ca 1 år sedan. Fick bli lugg! Jag trivs jättebra i det. Kul att så många gillade nya frisyren också. Idag var det tidigt pass, slutade vid 13 idag. Stack iväg till Skatås med min farbror för att löpa. Det blev 5km intervall. Framsteg!
 
Igår var R ute på stan och kom hem när jag lagt mig, han överraskade med present! Hur underbar får man lov att bli? Present bara sådär! En jättefintröja från MQ, märket bläck.
 
Efter att ha gått upp halv 5 i morse och tränat är jag sjukt trött. Jag försöker hålla mig sysselsatt för att inte somna. Blir att lägga sig i soffan och läsa lite fototidningar! 
 
 


 
 
 

Ge inte upp

 En dag kommer du att nå ditt mål!

Torsdag till söndag

I torsdags åkte vi till Skåne, det blev grillat hos svärföräldrarna. Mycket gott! Vi festade till det med efterrätt denna gång också. Något alldeles speciellt, spettkaka "spettekaka" för mig var det första gången jag smakade, gud så god den var! På fredagen hälsade vi på R farfar som fyllde 94 år, första gången jag träffade honom och R kusin, farbror och faster. Mycket trevligt! Fredag kväll var vi bortbjudna till Lina och Jonas på grillat. Lika trevligt som altid hos dessa underbara människor! Vi åkte hem till R föräldrars lägenhet strax efter 12.
 
På lördagen klev vi upp ganska tidigt för att åka till Köpenhamn. Vi tog tåget från Malmö, väldigt smidigt egentligen. Första gången för mig! R har denna gång hunnit visa lite mer utav Malmö också. Mysigt! Väl framme i Köpenhamn gick vi på Zoo. En grymt bra dag som avslutades med god middag på Boulebar i Malmö. Där jag nästan tog hem en seger mot R i Boule. Boulebar är ett ställe där man kan äta god mat och spela Boule, ungefär som om man går och spelar bowling. Sedan promenerade vi genom stan, köpte en liten godispåse. Tog bussen hem och tittade på en film innan vi gick och la oss. Idag söndag vaknade jag och var jättetrött och seg! Åt frukost och packade ihop våra saker sedan åkte vi till svärföräldrarnas stuga för att säga hejdå till dem och hunden Molly. Vi kom hem vid 12 idag. Slängde in all packning och klädde om till träningskläder. Det fick bli ett axel, vader och bicepspass idag. Det var riktigt skönt, kroppen är helt slut!
 
 
Vi ligger i soffan och tittar på tv, äter frukt och nötter. Laddar inför första arbetsdagen efter 4 veckorssemester. Det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet. Dock är jag rädd för att jag ska vara sjukligt trött. Är ju extremt morgontrött. Men kroppen anpassar sig fort! :)