Lördag; Boule, skitväder och Ullared

Igår spelades kvällsmixen i Varberg. Vi vann första matchen 13-1, andra matchen var lite tuffare! Dåliga rundor...vi förlorade. Tråkigt! Dålig förlorare är vad jag är. Sur som attan, men jag vet att jag kommer förlora många matcher. Jag är ju för sjutton nybörjare! Idag har jag inte spelat. Tur är väl det, vädret har ju varit katastrof. Jag har varit på Ullared istället. Blev lite smågrejer. Nu är det strax läggdags för mig, i morgon spelar jag damdubbel tillsammans med Ingrid. Ska bli jättekul! Vi ska spela tillsammans på SM och tänkte detta kunde bli en bra uppvärmning :) God natt & sov gott.
 
 

Doft

Fotoutmaning; Doft

Varberg strandcup (Boule)

I helgen är det Varberg strandcup som gäller. Jag och R ska spela i morgon kväll (på skoj) , vem som helst får spela. (man behöver ingen licens). Jag spelar även söndag, tillsammans med Ingrid. Ska bli riktigt roligt! Eftersom vi ska spela SM tillsammans så tänkte vi värma upp lite denna helgen. Bra att känna på det lite innan den stora tävlingen. Jag har semester på måndag för då ska R spela SM-skyttet i Halmstad! 
 
 

Sötsugen

Både idag och igår har jag varit så sjukt sötsugen! Det irriterar mig. Igår var det nära på att jag stannade vid en kiosk och köpte mjukglass, men jag körde förbi och sket i sötsuget. Idag har jag känt lika dant, jag ville svänga vägen om affären och köpa lösgodis, mest choklad. Men jag körde raka vägen hem och fick tacos av kärleken istället. Sötsuget höll i sig, tills jag bestämde mig för att mosa en banan och knäcka i ett ägg. Stekte till en stor bananpannkaka! Och lite vaniljkesella på det! Ta da...sötsuget har lagt sig lite. STOLT! Ska hålla mig till v.29 (SM-veckan) som vi sagt här hemma. Träning i morgon efter jobbet också, R står över träningen och följer med som PT istället. Då han inte ska träna innan helgen. Tävling för honom och på måndag är det SM-skytte för honom som gäller. Då kan man inte stå där med träningsvärk. 
Bild
 

KÄRLEK

 
 

Träning, grillat & boule

Startade dagen med 2 timmar och 15 minuters träning. (Uppvärmning 10 min, axlar och bröst 1h och crosstrainer och cykling 1h). Grymt pass, jag är stolt över mig själv just nu. Har lyckats komma tillbaka och knät fixar mer och mer! Jag kör vägning 1 gång  í veckan. (lördagar) idag visade vågen -1kg! Det blir både styrka och kondition. R hjälper till med träningen, det är han som styr. Det trivs jag med. Då slipper jag tänka på vad jag ska göra för övningar osv. bara för mig att köra. Vi har också hunnit med lite bouleträning i eftermiddag. Blir så fruktansvärt irriterad på att man inte är bättre än vad man är. Tålamod var det ja! Bara att fortsätta träna, träna, träna. 
 
Efter träningen stack vi hem och gjorde oss i ordning, sedan bar det av till mamma och pappa för lite grillat. God söndagsmiddag. Tips på att ha för gott i salladen; vindruvor och brieost. 
 

Midsommarafton i Skåne

Midsommarafton firades i Skåne tillsammans med Lina och Jonas med familj. Mycket trevligt! Vi gjorde kransar tillsammans, spelade (låtsas boule), åt jättegod mat. Pajer, skinka, potatis, sallad, grönsaker, såser m.m. sent på kvällen efter en mysig kvällspromenad där vi plockade fläder, åt vi lite jordgubbar med grädde. Även lite godis slank ner. Vi sov på soffan och vaknade av att Linas äldsta son kom upp och kikade tv med oss i soffan på morgonen. Det dröjde inte länge så var hela familjen uppe. Mysig frukost åt vi allihopa tillsamans också. Jag och R är inte alls sugna på att köpa hus nu efter denna helg! haha! Vill ju ha hus nuuu! :) Vi svängde förbi R mamma och pappa när vi var i Skåne, dem fick hem sin lilla valp igår. 
 
 
 

Torsdag men känns som fredag

Idag har jag jobbat till halv två. Ganska skönt att sluta tidigt en dag som denna. Vi har packat ihop oss för att fira midsommar i Skåne med Lina och Jonas och alla barnen. Mysigt! Innan vi kom iväg så hade vi 15 berg med tvätt att tvätta. Lika bra att få det gjort.

Väl framme i Malmö blir det sängen och första avsnittet med Ernst från iPaden :) Vad gör ni denna kväll? Och hur ska ni fira midsommar? :)

Dagens träning

10 min uppvärmning. Idag körde vi mage, underarmar och roddmaskin, (glömde...vi körde också rygg). När vi körde igång med dem första övningarna så funderade jag på vad fan jag gett mig in på! Min kropp kändes så fruktansvärt seg, jag ville bara grina, skrika och skita i allt som hade med träning att göra. Jag kände mig helt världelös och motivationen var i botten. Men som tur är så har jag min fantastiska pojkvän som stöttar mig, han fanns vid min sida och hopplösheten som jag kände där en stund försvann. Jag älskar dig! Imorgon kör jag fjärde passet på raken. (lör,sön,mån,tis) Nu ska här kämpas. Målet till SM (v.29) är minst -1kg. (ett mål som är rimligt) Dragit ner på kolhydraterna för att se om det kan hjälpa till lite. 
 

Fotografering med Jenny

Igår hade jag en fotografering med Jenny, hon var en av dem som vann i min tävling som jag hade för några veckor sedan. Vi möttes upp i Ytterby (Kungälv) och fotograferade vid älven. Vädret var väldigt omväxlande den stunden vi var ute. Ena stunden var det väldigt soligt, sedan disigt och skuggigt! Här är några bilder från fotograferingen. 
 

60 min crosstrainer

Igår när jag var på gymet började jag med 10 minuter uppvärmning och drack en Celsius samtidigt. Efter det blev det 60 minuter crosstrainer! Jag är stolt över mig själv att jag stod kvar, det var sjukt jobbigt ett tag men jag kämpade. Mitt knä mår bra idag och kände inte av det något speciellt igår heller under träningen så det känns helt fantastiskt. Men efter träningen så mådde jag riktigt dåligt. Jag blev yr och illamående, det kändes som jag skulle svimma och att jag bara ville kräkas som en gris. Så kände jag mig i några timmar, jag vet inte om min kropp reagerar på Celsius eller om det är för att jag tar i så när jag tränar? Någon som vet att dem reagerat på Celsius? Det blir ett pass på gymet idag med, jag väntar bara på att systeryster ska vakna så att vi kan bege oss dit. 

Mysig eftermiddag på stan

Igår efter jobbet åkte jag och R in till stan. Det shoppades lite och sedan gick vi mot Bergakungen för att äta lite mat. Vi skulle se filmen Fast and furious 6, den var jättebra! Dock var jag så himla trött, fick verkligen anstränga mig för att inte somna. Väldigt skönt med lördag idag, kunde ligga och dra mig hur länge jag ville, (klockan är inte så mycket men att slippa stressa till jobbet är ju skönt)  vi är hemma i Göteborg denna helgen också, det är ju mycket Boule nu under sommaren. Alla helger är ju näst in till uppbokade. Jag ska passa på att städa! Kul va? Lite träning ska jag också hinna med innan jag åker iväg på en fotografering. 
 
 

Torsdagstacos

Sitter på jobbet och ska precis skicka iväg ett sms till R. "Ska vi äta tacos ikväll?" innan jag ens hinner skriva detta så får jag ett sms från honom, där han frågar om vi ska äta tacos! Kunde han läsa mina tankar?
 
Tacosen smakade som vanligt dundergott! Till detta kikade vi på film, Jakten på lycka. Mysig eftermiddag, dock saknade jag faktiskt regnet. I morse när jag åkte till jobbet så ville jag bara stanna hemma och se film, krypa ner i soffan med en filt. Ibland kan regn vara mysigt. Istället har jag varit på jobbet 9-18. Varit ute på gården med ungarna i ösregn. Jag var med en annan avdelning, då personalen där hade planering. Till hösten börjar jag arbeta på denna avdelning så det passade bra att jag var där och lärde känna dem lite mer. 
 
 

Jag älskar dig!

 
 
 

DM 2013

Vilken helg! (fantastiska kollegor som ordnade så att jag slapp pendla mellan Skåne och Göteborg). Vi åkte hemifrån redan i onsdags eftermiddag, då vi skulle åka till Ljungbyhed i Skåne för att spela DM i mixdubbel. I onsdags blev det övernattning i Helsingborg, på torsdagsmorgon begav vi oss till Ljungbyhed för spel. Jag var riktigt nervös! Första tävlingen och massa folk. Jag var ju rädd att ALLA skulle titta på mig. Vi vann 2 matcher och vidare i spelet med en gång. Vi båda var lika förvånade. Vi fick vänta på motstånd i några timmar, när det väl var dags för spel så vann vi den matchen också. Tjoff! I fjärde matchen hade vi övertaget 12-3 stod det och vann vi den matchen skulle vi spela finalen som också var mitt mål. Tyvärr spelade vi inte alls bra, vi tappade allt! Det innebar att vi i alla fall fick Brons. Jag blev riktigt besviken, men nu i efterhand så är jag riktigt nöjd. Det var ju trots allt min första tävling och har inte spelat/tränat speciellt länge (ca 2-3 månader). Jag är fortfarande nybörjare och har mycket kvar att lära. Fick jättefina komplimanger under denna dag! Känns kul att höra. I slutet av Juli är det SM, jag vill ställa upp i alla grenar om det är möjligt! Men annars blir det Singel och dubbel med Ingrid. (och kanske mixdubbel med R om hans medspelare får förhinder) Kan bli riktigt kul, då vi båda är nybörjare och håller oss sysselsatta under tiden våra gubbar spelar. Jag provade på att spela singel nu i helgen, förlorade dock 2 raka matcher. Tog poäng under dessa två, vilket känns skönt att man spräckte nollan i alla fall. Nöjd med läggen och skottet jag gjorde. Rickards resultat; 3 Guld, 1 Silver, 1 Brons. Stolt flickvän!
Vi skulle ju bara Highfivaa! ;)

Min 25-årsdag (2013-06-04)

Jag började med att stiga upp 04.35 för att göra mig redo för en lång arbetsdag. Jag firades i måndags av mina fina kollegor då vi personal hade handledning igår förmiddags. Efter lunchen blev jag firad av barnen i vår affär, där bakverk, glassar, frukter och mat kan köpas. Barnen hade "bakat" tårta, muffins och glass till mig ;) När allt var framdukat och klart så ropade dem in mig. Alla barn som närvarade sjöng till och med för mig, så söta dem är! Det var ett barn som sa "här får du en liten födelsedagspeng också (590:-) , en ritad ipad och ett betalkort på det med. Vilket kalas! Dags att sluta jobba för mig vid 13.30, fixade fruktsallad på vägen hem och lite annat smått och gott. Väl hemma bytte jag om till träningskläder, begav mig ut på en 40 minuterspromenad. Det var skönt att få det gjort, dock var jag lite stel i benen kände jag. Väl hemma var det bara till att göra sig iordning, äta lite frukt med R när han kom från jobbet. Tillbaka på jobbet för kvällsarbete, men igår hade vi trivselapt, vilket var väldigt trevligt. Vi spelade lite kubb. Dålig förlorare man är! Kvällen avslutades med att alla fina kollegor sjöng igen. Det var riktigt vackert! :) 

Svenska bouleförbundet

Fick ett brev med posten som nu är ett bevis på att jag nu deltar i en sport. Inte vilken sport som helst, utan boule! Jag är nu medlem i en klubb, Coccinelle blev det såklart. (R tillhör klubben) Jag spelar min första tävling till helgen. Målet är att komma till final! Har du ingen att spela med i kommande tävlingar och vill spela med mig, välkommen att höra av dig.

Hedebo Open, presenter och träning

I fredags åkte vi till Malmö för att sova hos R mamma och pappa. Trevligt att träffa dem då man inte ses så ofta. Vi sov där fredag till lördag för att sedan åka till Danmark på lördags morgonen. Vi hade grymt väder hela dagen, jag satt i solen medan han spelade. Bra dag! Dock åkte de ur tävlingen i kvartsfinalen. Vi kom hem vid halv 12 igår kväll. Skönt att sova i sin egen säng. Idag vaknade vi vid 11, hade kunnat sova ännu mer men mamma hade ringt och skickat sms. Vi bestämde att ta en fika på Hönö, för att fira att jag fyller år på tisdag. Fick en jättefin ryggsäck som syrran köpte i Grekland nu när dem var där. En rosa i läder. (bild finns på instagram @chaarlotte). Skulle tydligen få något mer, men skall få det en annan dag i ett kuvert! I fredags fick jag också öppna presenten från min R, hans mamma och pappa. Ett jättefint halsband från Efva Attling. Vi har också hunnit med att träna idag. Lite olika övningar (finns på bilden nedan) och lite promenad på det 1h. 
(Bild: Rickard Nilsson)