Tips till Halloween

(På jobbet bjöd avdelning Grodan oss på spöken)
 

Såhär enkelt kan du också göra dina spöken nu på Halloween. Köp hem några bananer, chokladsås på tub, titta om du hittar sån sås som stelnar. Dela bananerna på mitten och dekorera hur du vill. Här har spökena mub och ögon. Väldigt enkelt! 
 
 
Vi blev också bjudna på pumpor. Köp clementiner, och gurka. Skala clementinerna och gör små gurkstavar som du sedan sätter i clementinerna. Ta da! :) Så enkelt och nyttigt. Bra att bjuda barnen på som antagligen kommer knacka på hos oss denna helg. 

Jill Johnsson på Rondo

 
Fick tag i biljetter till Jill Johnsson i morgon. Jag och min vän skulle bokat för ett tag sedan men vi var sent ute och fanns inga bra biljetter då. Men fick tag i två biljetter igår. Vi fick bra platser, väldigt långt fram :) Någon mer som  ska dit? 

Ett försökt till fotografering

 
Haha!
 

Walk away

Foto: Rickard Nilsson
 

Drop in-fotografering!

 
Välkomna på drop in-fotografering!
Lördagen den 8:e november kl. 12-14 tänkte jag ha en drop in-fotografering vid Kungälvs Fästning, bakom kiosken och uppför kullen. Fotografering inkl. 3 bilder 250kr. Vill du köpa fler? 50kr/bild. (vid dåligt väder ställs fotograferingen in)
 
Jag kommer att finnas på plats mellan 12-14 så länge vädret tillåter. Vill du inte fotograferas, men vill komma förbi och säga hej är du välkommen att göra det. 
 
Hoppas vi ses! 
 

Fotofika

 
 
Igår var vi några tjejer från ett forum för fotande själar som träffades inne i stan för lite fika och massa prat. Det var väldigt trevligt och idag känner jag mig inspirerad. Ser fram emot fler sådana här möten. 
 
Vad händer idag?
- leverera bilder till @bemycupcake 
skissa ihop ett erbjudande kan man säga 
- rensa bilder
- njuta av helgen

Sova är gott

 
 
Denna lilla filur kan sova så gott. Han har precis legat på mitt bröst och sovit medan jag försökt jobba lite. Inte det lättaste, jag vill ju inte väcka honom. haha!

Pink pop

 
Resultatet efter att ha använt Maria Nila inpackning, pink pop.
 

Rosa hår

 
 
 eleven.se
 
Jag har länge pratat om att färga mina toppar rosa. Tanken var att göra det nu till hösten. Nu hittade jag precis att maria nila släpper en ny färginpackning! Flera härliga färger. Jag ska prova rosa först såklart! Håller i upp till 10 tvättar. Perfekt!

Inredning

 
 
Efter att vi rensade massor i helgen så har jag blivit sugen på att köpa massa nytt och inreda. Här ovan är några saker som jag hade kunnat tänka mig. Jag vill även byta ut skrivbordet till ett mer "gammaldags", en vit stol som ovan hade varit fint till det. Behöver rensa massor bland kontorsgrejerna och komma på en bra lösning, funderar på någon slags vägghylla så att man får undan skiten från golvet.

Lilla älskade hårboll

 

Moules frites

 
Favoriträtten

Höstfotografering

 
Idag fotades tre syskon bland löv och härliga färger. Sambon fick också fotas efter det. Snart är hösten över, passa på att boka fotografering innan alla fina färger är borta. För mer info, maila info@charlottethoren.se

Fotograf Charlotte Thorén på Facebook

 
För att se fler bilder gilla Fotograf Charlotte Thorén på Facebook. Där hittar ni också aktuella erbjudanden m.m.

Följ dina drömmar

 
Det är vad jag försöker göra.

Vila i frid lilla du

 
Rickard kommer hem med nerblodad t-shirt och varnar mig innan jag hinner se honom. Så att jag inte skulle bli alltför chockad. På vägen hem från jobbet fick han se en påkörd katt vid vägen som han hjälpte. Katten orsakade inte blodet, utan något helt annat. Jag frågade honom om han ringt någon, eller hittat ägaren. Inte det, så vi ringde djursjukhuset och sa att vi kommer in med en katt som vi vill hitta ägaren till. Men när vi kommer fram för att hämta katten så träffar vi på ägaren och dem hade redan hunnit begrava sin katt. Dem tyckte det var väldigt snällt av oss att visa att vi brydde oss. Jag hoppas att jag aldrig kommer få uppleva att Frank blir påkörd eller skadad så illa, men om han blir det så hoppas jag verkligen att någon snäll människa kan göra samma sak som vi gjorde. Bry sig om djuret och familjen som kanske undrar varför djuret inte kommer hem eller var det tagit vägen. 

Asia spa Varberg

 
 
 
 
 
 
Underbar helg. Tack mamma för att vi fick följa med och fira din 50-årsdag.

En dag i spat

 
En fantastisk lördag där jag och Rickard unnat oss massagebehandling. Det var verkligen välbehövligt, nu kanske jag blir av med huvudvärken. Mycket spänningar i rygg och nacke. Efter massagen åt vi en god lunch, sedan blev det spa för hela slanten. Eftersom vi inte hann med så mycket innan massagen så fick vi ta poolerna under eftermiddagen. Det är helt fantastiskt att vara här!
 
Den här dagen avslutades med en fyrarätters middag. Förräten var inget för mig, men de tre andra rätterna var supergoda! Förrätten var någon rå fisk med purjolök, till varmrätten valde jag hjort. Därefter fick vi in en tallrik med olika ostar, sedan var det dags för dessert, som bestod av flera olika sorters choklad. Jättegod!

Asia spa

 

Friday

 
 
Ledig fredag! Så fruktansvärt skönt. . .
morgonen består av lite packning och förberedelser inför helgens utflykt. Välbehövligt!

Shiroabyangamassage

 
Efter att ha haft huvudvärk i snart 3 veckor tänkte jag att massage kanske kan hjälpa mig. Så igår letade jag som en galning efter en massör. Jag fick veta att min granne är massör, jag har sett reklamen på hennes bil och tänkt tanken att jag ska höra av mig. Men när jag väl satt där och skulle googla så visste jag ju inte vad jag skulle googla på. Jag hittade henne i alla fall, genom en annan granne. 
 
Hon gav mig en shiroabyangamassage, som skulle vara bra för spänningar. Nacke, axlar, huvud och lite rygg. En läkande massage. Så kanske om några dagar att jag märker skillnad. (ett längre inlägg om detta kommer, måste bara läsa lite mer om denna typen av massage)

Dop för Hugo

 

Stockholm här kommer vi!

I morgon lördag bär det av till Stockholm för fightnight i Globen. Första gången jag är i Globen. Frank får vara hos mina föräldrar. Idag har vi tränat på att åka en längre sträcka med honom i bil och det gick riktigt bra! Dags att packa ner lite kläder och sedan få lite sömn. Ha en fin helg :)
 
 

Fotografering i tunnel

 
En bild som sambon ville ha. Då får man ställa upp!