Promenad lördags morgon

Unnat mig lite nytt!

Behöver nog inte säga så mycket?

Banana!

Start where you are. . .


Ett lätt pass på gymmet idag

Det blev 15 min lååångsam cykling på gymmet idag. Sedan körde jag lite ryggövningar, det blev ca 1 timme på gymmet idag så det känns skönt. Får se hur knät mår i morgon efter cyklingen bara. Jag pratade med tjejen bakom disken idag om bästa sättet för mig att bli av med fläsket. Så nu vet jag på ett ungefär hur jag ska lägga upp träningen framöver. Vet mer på fredag också då jag varit hos sjukgymnasten.

Läkarens utlåtande

I morse var jag på vårdcentralen och visade upp mitt knä. Satsade på att ta mig fram utan kryckor också. Kändes bra till en början, men smärtan kom smygandes till baka. Det känns som att gå på knäskålen kan man säga. Äckligaste smärtan jag känt. Men ska inte använda kryckorna ändå. Ska besöka sjukgymnasten i veckan. Kommer antagligen på träningsprogram från dem. Har antagligen en överansträngning i knät + inflammation.
Ska undvika konditionsträning så mycket som möjligt, men kan testa cykling (på gymmet i lugnt tempo) och simma. I övrigt ska jag inte vara rädd för att träna andra muskelgrupper. Så för mig blev det ett ganska positivt besked. Lyssnar jag bara på kroppen och tränar riktigt mesigt några veckor framöver så är jag antagligen tillbaka på banan igen!

Måndag 2012-01-09

Idag hoppade jag till skolan för att träffa skriva arbete med basgruppen. Det gick riktigt bra som alltid!
Fick ett fint mail idag också, fick godkänt på tentan jag fixade komplettering på, känns bra! I morgon dags för läkarbesök. Är faktiskt riktigt nervös för vad dom ska säga! Livrädd för att jag ska behöva slappa i några veckor framöver. Det funkar inte i min värld!
Dags för att sova nu. Godnatt på er kära läsare!

Hoppar på kryckor

För ca 3-4 veckor sedan utmanade jag mig själv genom att springa 2 timmar på löpbandet. Efter den rundan fick jag ont i mitt knä. Kunde knappt gå dagen efter. Haltade runt ändå, man kan ju inte sitta inne bara för att man har int liksom. Drt gick över på 3 dagar ungefär. Har varit sjuk i förkylning, feber och magsjuka under en tid nu också. Så har inte tränat på länge. Men igår sprang jag en 7 km lång löprunda med intervallträning. Efter det kände jag av lite i knät, men tänkte inte mer på det. Idag var jag och en vän till mig och tränade. Men eftersom jag visste att jag känt lite i knät så körde jag 10 min crosstrainer, 20 min lugn cykling och 30 min väldigt lugn gång på bandet. Efteråt kände jag att det började värka lite. Någon timme senare sa det pang! Så var den extrema smärtan framme igen och jag kan knappt gå på benet. Så jag ringde vårdcentralen och har nu fått låna kryckor. I morgon blir det ett läkarbesök för att se vad det kan vara.

Min träning

BAM BAM BAM!

Efter ca 2,5 veckas uppehåll från träningen pågrund av sjukdom gav jag mig ut på en löprunda idag nu på förmiddagen. Vackert väder, musiken i lurarna och den fina omgivningen fick mig inspirerad. Jag är väldigt nöjd med dagens runda, fast jag inte orkade springa hela tiden. Så det fick bli intervaller. Vad gillar ni att träna?

Det är nästan så jag måste bege mig ut igen, fast med kameran och fotografera lite.

Louise tatuering

Louise

Nytt te

När jag var i affären sist köpte jag ett nytt te. Och det var enbart för förpackningen. Vadå skadad på rosa och rosor. Det var riktigt gott i alla fall!