Bröllop

Har precis träffat bröllopsparet som bokat in fotografering i slutet av denna månad. Vi har planerat kring dagen så att vi båda har lite koll. Det är verkligen kul att ha blivit bokad som bröllopsfotograf. Tänk att någon gillar det jag gör så mycket att de vill att jag fotar deras stora dag! Då blir man lycklig i själen. Nu gäller det att hålla tummarna för att brudparet har tur med vädret.
 
[Bild]

Johanna Sjöholm

 
Igår fotograferade jag en tjej som heter Johanna. Jag fullkomligt älskar alla bider på henne, så lätt att ha framför kameran. Allt föll sig så naturligt och hon är fruktansvärt vacker! Denna bilden togs under tiden jag hjälpte en kompis att hålla reflexskärmen åt henne. Missnöjd med fokusen, men älskar själva vinkeln. Med tanke på att jag stod med reflexskärm i ena handen och försökte skymma solen med kroppen och kameran i andra handen så är jag riktigt nöjd med bilden! 

Black and White

Min prins

Nu i eftermiddags kom min fina prins på besök! Som jag saknat honom alltså, det känns helt sjukt att inte kunna kramas och pussas som man vill bara för dessa äckliga baciller. Vill ju inte smitta ner honom med de monster grejerna som tydligen valt att invadera min kropp! Han fick lite Tacos, jag åt pasta med sås och lite kassler. Kan inte äta avancerade grejer eftersom jag fått blåsor i munnen som gör att jag har svårt att äta. Att bara vara i samma rum som honom en stund, se honom i ögonen och kramas lite granna gör en lycklig! Känner mig mycket piggare och framförallt taggad inför fredagen. Haha! Nu gäller det bara att försöka bli av med ALLA baciller, får se hur det går när man jobbar med barnen på fredag också.
 

Midsommarens klassiska efterrätt

 
(mamma spexade till det med lite basilika och marränger)

En ganska så bra söndag!

Förmiddagen började nere i tvättstugan, hade inte så mycket tvätt att tvätta faktiskt så skulle blivit klar i god tid om inte pappa hade behövt min hjälp. Jag fick hjälpa honom att bogsera en bil till Tjörn och det var inte den bästa dagen och tidpunkten på året att välja. På vägen hem var det sjukt mycket trafik, så min tvätt låg klar i maskinen och behövde hängas upp. Fick packa den blöta tvätten och åka hem till föräldrarna och låna tvättställ eftersom min tvättid tog slut. Inte så dumt det heller! Jag fick en jättegod middag och mamma hjälpte mig med håret. När jag slingade håret sist så tog det inte så mycket på längderna, nu idag så körde vi i lite där. Blev väldigt nöjd! Under hela helgen har jag saknat min underbara pojkvän som varit i Norge som nu är hemma i Sverigen igen! Längtar så efter honom.

Raindrops

 
Under midsommarafton var jag hemma hos mina föräldrar, jag låg mest på soffan eftersom jag är sjuk. Tog lite luft i trädgården och passade på att fota regndropparna. Jag hoppades på att åskan skulle komma, jag var sugen på att fotografera ett riktigt åskväder. Förhoppningsvis lär man fånga det på bild under sommaren!

Glad midsommar!

Midsommarafton i år kommer att firas väldigt lugnt för min del. Jag kommer att åka hem till mamma och pappa under dagen för att äta mat och bara ta det lugnt. Förkylningen hänger fortfarande kvar och besökte vårdcentralen igår igen eftersom jag var mycket sämre igår och började känna tendenser till bihålsinflammation. Men han tyckte tydligen inte det, men det blev ju bara värre under eftermiddagen/kvällen! Sätter 100 spänn på att det är det.
 
Hoppas ni får en trevligare midsommar än mig!
 
(Bild från förra året)

Denna veckas rivstart...

gick inte så bra som jag trodde. Jag har ingen ork eller motiovation. Är fortfarande sjuk, snorar och hostar. Så jag orkar inte lägga ner så mycket tid på maten om jag ska vara ärlig. Men jag har hittills märkt att min mage är mindre svullen och känns "plattare", mina toalettbesök har även blivit mer sällan vilket jag ser väldigt positivt. Jag misstänker att jag kan vara känslig mot glutenprodukter. Så känner du att du reagerar när du äter sådant så kanske du också ska prova att minska det intaget.
 
Jag kommer att ta upp bloggandet och följa dieten när jag blivit frisk igen!

Dag 2-3

Nu var det ju det här med att blogga om dieten som jag går efter nu. Jag har ätit dåligt nu eftersom jag fortfarande är sjuk. Så fort jag har blivit frisk igen ska jag ta nya tag. Jag har stoppat i mig 1 pannkaka, yoghurt med musli och bär, pytt i panna och en bit köttfärspaj som farmor kom förbi med när hon lämnade alvedon. Jag stack även bort till maxi och köpte mig en drick yoghurt som jag precis druckit upp.
 

När jag flyttar

När jag flyttar till större boende vilket jag hoppas blir snart vill jag inreda med liknande möbler som jag hittade på IKEA. Helst vill jag springa på loppis och köpa gamla möbler och måla om själv! Har ni tips på några roliga och bra loppis runt omkring västra götaland så säg till!

Behov av boende?

Är du i behov av boende och skulle vilja dela en trea med mig på 81 kvm? Lägenheten ligger i Ytterby ca 17 min från Göteborg med tåget. Släng iväg ett meddelande om du är intresserad och vill ha mer info.

Nikon SB-400 säljes

Säljer nu min blixt (Nikon SB-400), om någon är intresserad är det bara att slänga iväg ett meddelande för att få mer info m.m.
[Bild]

Dag 1

Till frukost åt jag en havrepannkaka som jag tyckte var väldigt god. Den är gjord på Fiberhavregryn, ägg och lättmjölk. Till det kan man ha lite hallon. Det första mellanmålet blev ett kokt ägg.

Lunchen bestod av en skinkomelett gjord på kvarg, ägg och skinka. Andra mellanmålet för dagen blev keso med nötter.

Eftersom jag är sjuk nu också så åt jag ingen middag igår, men jag skulle då ätit potatispanerad torsk.

Nu kör vi igång!

Sitter och skriver en lista på vad som ska inhandlas i mataffären. Nu är det dags att köra igång med en 30 dagars diet som ska följas till punkt och pricka! Under dessa 30 dagar kommer jag att blogga om hur mina resultat ser ut, vad jag äter och ge tips på recept. Jag ska försöka komma igång med träningen igen, som jag varit väldigt slarvig med det senaste på grund av att jag inte haft någon ork i kroppen. Jag blev sjuk i lördgs också så har inte kunnat träna under helgen. Jag hoppas på att komma igång med träningen i veckan. Om någon känner för att köra ett pass ibland, så säg bara till! 

[Bild]

Bara flätorna som fattas


Pippitröja från Ullared

Dagens träning

Idag blev det ett morgonpass på gymmet, men inte ett pass som jag planerat. Det gick inte som jag ville idag pga en anledning som jag inte tar upp här i bloggen. Jag fick i alla fall tränat lite. Se nedan.

Uppvärmning på löpband
Benövningar
Axlar/Armar
Rygg

Gårdagens träning

Uppvärmning på cykel: 10 min
Ben & axlar: ca 25 min
Avslutning på cykeln i 10 min

Blev ett ganska lagom pass igår, eftersom jag var ute på power walk och testade på löpningen i söndags. Tänkte jag skulle tränat idag med, tillsammans med Angelika. Men jag ska iväg och fota bal nu på förmiddagen och innan dess måste jag fylla i massa papper och få iväg dem.

Happy Birthday To Me


Idag fyller jag 24 år! När man blir äldre så känns det faktiskt ingen skillnad när man fyller år. Det känns som vilken vanlig dag som helst. Förutom att man får massa grattissms, meddelanden på facebook osv. När man var yngre så kändes det i alla fall annorlunda. Man kunde t.ex. inte så bra och man vaknade super tidigt på morgonen. Så var det i alla fall för mig. Var uppe och tränade tidigt i morse, sedan fick jag frukost hos farmor & farfar. Kära syster kom hit och grattade mig med en bakelse för en stund sedan. Har skrivit ut lite papper som ska skickas iväg och sedan ska jag till nya jobbet på föräldramöte och hälsa alla "nya" föräldrar välkomna. Efter det ska jag få pussa på min fina pojkvän som varit borta över helgen!

Picknick

En bild från när jag och min fina pojkvän var på picknick i Fontin.

Te & Tryffel

Bjuder på en bild från igår när vi var på Hönö och åt lunch. Har inte så mycket att skriva, denna dagen har varit extremt tråkig. Var en snabbis på IKEA och köpte förvaringslåda till min hall, där jag ska lägga min hårfön, plattänger osv. helgen i övrigt har gått extremt långsamt, min kära pojkvän har varit i Danmark över helgen och spelat. Saknar honom!

Efterrätten som jag åt igår.

Since i met you, i feel perfect in every way.

Lunch med mamma & pappa på Hönö

Vi åkte ut till Hönö idag och åt lunch tillsammans. Firade examen och min födelsedag, tråkigt att det blåste så mycket där ute bara. Kikade in i några butiker också, jag hittade några fina plagg och inrednings grejer som jag vill ha! Får köpas när man får pengar.

To do

Nu när skolan är över har man så mycket tid över till annat, sådant som man inte hann med förut. Jag gjorde en To do lista med saker som jag ska göra framöver. Saker som fått läggas på hög, den högen har bara växt och växt, men nu ska den betas av :)

Bubbel