.

Today

Jag ska strax knalla iväg till jobbet. När jag kommer hem ska jag packa träningsväskan och bege mig till gymmet. Friskis & Svettis har lite skumma öppettider denna månaden. Så det blir bara 3 pass för mig nu. Om jag inte gör något annat då vill säga. Och det kommer jag nog att göra, annars lär jag väl bli väldigt rastlös. Eller kanske borde jag se detta som en återhämtningsmånad efter allt som hänt? Värt att fundera vidare på! Lite städning ska jag hinna med också hade jag tänkt.

Vad ska ni göra idag?

En del av Bohus fästning (som ligger i Kungälv)

Eftermiddags promenad

Jag och en vän promenerade till Bohus fästning nu i eftermiddag. Det var riktigt härligt att bara komma ut i friska luften och rensa tankarna lite. Vi promenerade runt fästningen också, fattar inte varför man inte gjort det tidigare? Vi var ute i nästan 2 timmar och kameran var självklart med! Under den tiden vi var ute hann jag fota nästan 500 bilder. Haha! Hoppas ni haft en bra dag i alla fall kära läsare.

Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt

[Bild]

Hearts


Hänger lite hjärtan i lägenheten. Just nu i det såkallade allrummet där kök, vardagsrum och sovrum finns. Lever ju på bara 20 kvm så jag vet inte vad man ska kalla det men i alla fall. Det stora gråa hjärtat ska väl upp i hallen eller möjligtvis på ytterdörren.

Dag 25: I all hast


En snabbild jag tog i samband med att jag skulle se om det var bra ljus i lägenheten för att fota. Så här ser ni en bit av mitt fönster och sängen.

Iphone och annat

Har lämnat in min Iphone idag och hoppas på att få tillbaka den hel och ren om ca 3 veckor. Den har krånglat ett tag när man ska ringa samtal. Så jag tyckte det var dags att lämna in den nu och få det fixat! När jag ändå var iväg passade jag på att titta på en ny dator. Min bärbara börjar få några år på nacken och batteriet har ju gått sönder som jag skrivit om tidigare. Ett batteri kostar ca 700:- men funderar på att köpa en bättre och lättare dator. Man får ont i ryggen av att släpa med sig min klump till skolan.

Dag 24: Dagens

Ni får se min otroligt snygga klädsel jag haft idag. Såg ut såhär när jag jobbade idag. Kämpar på för fullt för att få bort den eländiga magen som syns på bilden också!

Aldrig mer shoppa på Broadway i Göteborg!

Köpte ett par rosa Converse där för ca 2 månader sedan. Har knappt använt skorna och i förra veckan när jag skulle sätta på mig ena skon så gjorde det sjukt ont i hälen. Då har det fan gått hål på det där tyget som är där. Och huden nuddar liksom en hård grej, (hård kant typ) kan inte förklara vad det är men ni fattar säkert! (hoppas jag). Gick dit med skorna idag och han var sjukt otrevlig och skyllde på att jag tar av mig skorna på fel sätt. Och så sa jag att jag inte alls gjorde det, då bara skratta han och sa att jag visste gjorde det som alla andra ungdomar! Sluta med att jag fick gå till skomakarn och betala 130 spän för att han skulle laga den jävla skon! Plus att det skulle ta 2 dagar. Och efteråt kom jag på vad fan gjorde jag inte det själv för!?

Dag 23: En sommarbild

Vad är mer passande än havet på sommaren? Ni har sett bilden förut. Men eftersom jag inte fotat så mycket på det senaste så fick det bli denna bilden. Gillar färgerna. Vill fota mer vid havet, eller just vid detta stället. Sanden var helt perfekt! Men det ligger i Skåne så det är en bit att åka tyvärr.

Tävling hos Sanna

Var med och tävla om ett Iphone skal hos Sannasrum.se du också! Sannas tävling är sponsrat av casestore.se gå in och kika vidare där vetja!

Brunch och träning

Åkte in till stan vid 12-tiden för lite brunch med Johanna och Martina idag. Det blev på Hagabadet, väldigt fint! God mat också. Men det är väl själva grejen med att träffas och bara sitta och snacka lite skit som gör det så mysigt. Sedan åkte jag hem för att gå till gymmet såklart. Det blev 30 minuter crosstrainer + 10 minuter magövningar. Sedan så ställde jag bilen vid den gamla lägenheten och tog min cykel hem och det tar ca 10-15 minuter att cykla! Så i morgon ska jag ta cykeln till busshållplatsen som ligger vid gränsen från Kungälvskommun och Göteborgs, har valt att köpa busskort som endast gäller i Göteborgskommun. (spara pengar) Ska jobba mellan 8 och 13.30 hela veckan men måste ställa klockan på 05.40 :/ Jag sitter här och är dödstrött nu så det blir nog att lägga sig om en stund så man orkar upp i morgon!

Första natten i lägenheten!

Igår efter jobbet hämtade jag ut nyckeln till lägenheten. Jag och pappa bar upp sängen och han började skriva ihop den. Medan han höll på med det så körde jag och Sofia mellan den gamla lägenheten och den nya med annat. Vi skulle egentligen på kalas vid 18 tiden, men eftersom jag ville komma i ordning och sängen inte var färdig på långa vägar så kom Sofias Viktor förbi och gjorde resten. Pappa åkte själv iväg på kalas och jag och Sofia packade upp porslin och annat som man kunde pyssla med. När sängen var klar åkte vi iväg och köpte mat. Vi kunde inte riktigt bestämma oss, men det blev kycklingrulle för mig. Innan jag gick och la mig så åkte jag till gamla lägenheten och tog en dusch, fick också med schampo och balsam m.m.

Väl hemma igen så släkte jag ner och tände lite mysiga ljus. Det var mysigt att krypa ner i en ny bäddad säng. Men jag har inte sovit jätte, jätte bra! Det är väl så i början. Allt är ju så nytt! I morse när jag vaknade satte jag på lite musik och låg kvar i sängen en stund till. Sedan åkte jag iväg till affären för att handla lite. Hade inget i kylen förutom colan från igår och en halv kycklingrulle. Sitter och väntar på att pappa ska komma förbi med en gardinstång så jag kan få upp lite gardiner! Blir väl att fortsätta denna dag med att få in allt där det ska vara. Hoppas ni får en bra dag allihopa :) (Bilder kommer senare)


[länk]