Vackert på bordet

Gröp ur äpplen för att sedan sätta i ett värmeljus. Plocka lite grönt och torka apelsin som dekoration och placera på bordet. Det blir en julig känsla.

Frukt

Sjuk!

Ingen praktik för mig idag. Jag åkte såklart dit, men blev hemskickad. Dem tyckte jag skulle åka hem och lägga mig igen istället. Ligger hemma och läser kursböcker och dricker te med honung. Sängliggande är inget för mig! Undra när man ska bli frisk från den här skiten? Kommer inte kunna träna på några dagar, inte kul!

Börjar närma sig jul nu

Gångtunnel

Uppdatering

Den senaste veckan har varit full med plugg. Har suttit uppe till sent på nätterna och läst massa böcker. Så igår efter skolan så körde jag ett gott pass på gymmet och sedan blev det spontan fest på Tjörn för att sedan åka vidare till Trollhättan. Riktigt trevligt var det! Men man mår ju som man förtjänar idag. Håller på med tvätten och ska snart åka iväg ett några kompisar som jag blev inbjuden till nu ikväll.  Blir god mat och möjligtvis lite godis!

Kvällsfotografering - Eriksberg

Dagens lunch

 

Stekt kyckling, smaksatt med salt & paprikakrydda. Till det hade jag matvete och keso (smaksatt med päron) men man väljer såklart själv vad man vill ha till.

Played with my camera!

Nytt i sminkväskan

Primer: Balance Bronzer: Fusion soft lights Ögonskugga: Bliss

Dags för ett lördagspass på gymmet

Bild från weheartit

Älvsborgsbron

Jag och min vän var och fotade igår kväll.

Två fantastiska dagar med jobb

Har jobbat extra två dagar i rad nu och det har varit två fantastiska dagar. Har verkligen saknat att jobba med alla barnen. Tänk att man snart är nyexaminerad Förskolelärare!
Nu är det plugg som gäller och i morgon också.

Fint hos mamma

School

Sitter på föreläsning i skolan. Om ca 30 minuter ska jag sälja kursböcker. Resten av dagen kommer bestå av en del planering kring saker som händer framöver! Många bollar i luften som vanligt.

 

Listen to music

Framkalla en förstoring

Sitter och ska skicka efter en förstoring på en bild som jag gillar skarpt. Letar som en galning i datorn, bärbara hårdisken och USB-minnet utan några större framsteg! Har jag råkat radera hela den mappen? Det kan ju inte vara möjligt. Hur lyckas man med det? ååh! Jag blir ledsen och arg. . .

Bloggar jag läser

Tänkte dela med mig av några bloggar jag läser. För er som kanske vill få syn på något nytt.

adaras
thingsyouremember
mycketamanda
annaanilsson
lindapauline
emmagency
elinmargaretalanden
keart
linafoto
linnlowes.
madeinjapan
malinsundin
nevnarien
ohstlin
phokuseramera
raniamaria
sannasrum
trettontretton
soeticz
tidstjuven
tinkerbella

Dags för något nytt!

Blev trött på den mörka designen jag hade. Så det fick bli något nytt, lite ljusare och lite mer jag! Vilken gillade ni? Nya eller gamla? :)


Hjärnkoll på vikten & Hjärnkoll på maten

Har varit på biblioteket och lånat två böcker nu ikväll. Ska bli intressant att läsa.

Äntligen inskickad!

Jag tror inte jag tyckt en tenta varit så jobbig som just denna tentan vi skrivit denna veckan varit. Jag har skrivit det mesta nu ikväll under hård press. Jag är fortfarande inte klar med den och kommer få jobba på den mer om jag inte får underkänt vill säga. Jag hoppas på komplettering! Jag vet att jag inte kommer bli godkänd i alla fall.

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka somna. Upp till skolan i morgon för att lämna in tentan i pappersformat. Har ni hört? Håller vi på att gå tillbaka i tiden eller?

Drunknar i böcker, papper, anteckningar och tankar!

Fler läsare!

Ser att jag fått fler läsare i bloggen. Trevligt! Blir nyfiken på vilka ni kan vara? Om ni har lust får ni gärna skriva något. Vore skoj att se era bloggar också. Om inte, så får ni gärna skriva en rad eller två om vad ni skulle vilja läsa om här, om det är något som fattas för dig/er!

Snart går tåget mot Göteborg

Nu har jag varit i Sundsvall sedan torsdags eftermiddag. Träffat Michaela, vi har haft väldigt skoj och skrattat mycket under min vistelse här. Samtidigt som jag tycker det ska bli skönt att komma hem så är det tråkigt att jag ska åka härifrån. Det är inte så att vi kan ringa varandra och fråga om vi ska ses bara sådär. Vi har ju ca 80 mil mellan varandra. Men vi kommer garanterat att ses igen!

Tåget går 14.42 från Sundsvall till Gävle. Det blir tågbyte därifrån till Stockholm och sedan sätter jag mig på tåget hem till Göteborg. Är inte framme förrän sent ikväll, har en snäll far som plockar upp mig på stationen.

New doors open