Ny hårfärg

Tyckte det var dags att besöka frisören för att färga håret som jag vill ha det. Jag var där igår och är verkligen supernöjd! Det blev mörkare i botten och lite slingor i topparna. Hade slingat innan men frisören snyggade till det! Tycker om min nya tröja jag fick springa in på H&M och köpa då jag åkte in till stan alldeles för lättklädd! 
 

Nikon D90 & Nikon D40 säljes

Säljer nu min Nikon D90 och D40, är du intresserad är du välkommen att höra av dig och jag kan då ge mer info om husen och de olika objektiven jag har som jag också funderar på att sälja. 

Johan blev fotograferad i Göteborg



 
 

Jessica & Jonny vigdes 120727

 
 
 

Kvällsjobb

I fredags fotade jag mitt första bröllopspar och har suttit nu ikväll och redigerat bilderna. Det tog sin lilla tid, det gör ju alltid det! Nu ska jag krypa ner i sängen och få lite sömn för i morgon är det dags för jobb igen! God natt.
 

You dont have to say anything just hold my hand

C hjärta R

Tycker om min Rickard så otroligt mycket. Imorgon ses vi och om vädret tillåter blir det antagligen en picknick eller något liknande. Fick lite idéer nu, men kan inte skriva för mycket här, han kanske läser och det är dumt att avslöja överraskningar ;) Ni får höra mer en annan dag istället! 

Hemma från Skövde

Nu var man hemma i Göteborg igen! Åkte till Skövde i tisdags för att se min pojkvän spela SM i Boule. Jag trodde inte jag kunde bli så nervös som jag blev under vissa matcher. Riktigt kul att se på och har fortfarande mycket kvar att lära innan man förstår allt i spelet. Har träffat och sett fruktansvärt mycket folk under dessa dagar! Har fotograferat en hel del och även filmat lite, vill utvecklas och bli ännu bättre tills nästa tävling. Har fortfarande inte hunnit gå igenom exakt alla bilder, men här kommer några i alla fall. 

 Jimmy Lagerkvist & Rickard Nilsson
 
Jessica Johansson

 Ali Abdi

Rickard Nilsson SM-Guld i skyttet + nytt svenskt rekord

SM - Boule 2012 Skövde

 
 
 
 

Äntligen tisdag!

Idag bär det av till Skövde vid 15-tiden. Som jag längtat efter denna dag, att få åka till Skövde och träffa mitt hjärta! Han spelar SM i Boule denna veckan och har redan vunnit Guld i mixtrippel. Stolt flickvän! 
Under veckan kommer jag att sova hos min kusin, vilket jag ser fram emot också då man inte ses så ofta i och med att hon flyttat till Skövde och studerar där. 
 
 

From my mum´s garden

Bumblebee

Vägning plus mätning

Jag har nu gått ner 2 kg och minskat 3 cm runt magen. Bara att kämpa vidare, till slut kommer jag att lyckas! Ikväll blir det antagligen träning med min mamma på gymmet. Var där igår också, men idag blir det lugnt cyklande och lite ryggövningar. 

Veckans träning

Under veckan har jag varit ute på Power Walk tis-tors och igår spelade jag och Angelika tennis. Jag har inte spelat på många, många år men jag tycker det gick hyfsat bra ändå. Vi sköt bara bort 2 bollar. Haha! Idag mätte jag mig runt magen och bara på 1 vecka har jag minskat 2 cm och tappat 1,5 kg! Känns grymt och ska kämpa ihjäl mig nu så att jag blir av med mina 15 kg. Dock känner jag av mitt knä efter gårdagens tennisspelande, så idag får det bli en vilodag och gymma lite i morgon så att knät får vila. 
 

Frukost & Tennis

Dagens frukost ligger i magen; Fiberhavregrynspannkaka med tinade hallon. Blir antagligen tennis med Angelika nu under förmiddagen. 
 
[Bild]

Grillkväll hos Johanna

 
En mycket trevlig kväll hos Johanna med goda vänner, dags att sova.  

Byggnad i Göteborg

Restaurangbesök med älskling

Igår var jag och Rickard på Tvåkanten som ligger på Avenyn i Göteborg. Det var mysigt att sitta där och småprata och se ut över avenyn när folk gick förbi. Vi åt en "större" förrätt innan maten, Rickard valde kött och jag fisk. Helt okej mat, dock hade nog kocken vaknat på fel sida, då köttet inte blev medium som var beställt.
 
 
 

God morgon träningslusten!

Börjar äntligen få tillbaka motivationen och orken till träningen. Igår var jag uppe vid sju-tiden och åt frukost sedan stack jag ut vid 8 på en Power Walk, jag har ju som sagt inte tränat på ungefär 2 månader. Det kändes grymt bra, inga smärtor eller känningar i knät. Även idag känns det bra och ska precis äta min frukost, sedan blir det promenad med stavar eller gymmet. Det beror lite på hur vädret ser ut när jag väl ska bege mig ut. Regnet hänger i luften.
 

Keso, avokado och crabfish

 
Dagens middag blev keso, avokado och crabfish. Jag skulle egentligen haft räkor men ingen fiskbil som är öppen på måndagar och ville inte köpa frysta. Fick idén från Malin som laddade upp bild på den rätten. Har redan märkt hur bra jag mår utav att inte äta lika mycket kolhydrater!

Dags för jobb

Idag arbetar jag som assistent och slutar vid halv fem i eftermiddag. Efter det är jag typ ledig i 2 veckor! Tror inte jag kommer bli bokad något i förskolan dessa veckor eftersom alla förskolor stänger och slår ihop avdelningar och förskolor till en sommarförskola osv. den 25/7 börjar jag jobba så jag får väl passa på att vara ledig nu innan dess. Träna och bara ladda batterierna.
 
 
 

Flyg, fula fluga, flyg. Och den fula flugan flög!

Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop

Havrepannkaka med frysta hallon

 
Dagens frukost fick bli havrepannkaka med frysta hallon.

Ca 2 månader utan träning

Det känns som jag inte tränat ordentligt på ca 2 månader nu. Jag tappade motivationen i samband med att jag var väldigt trött och inte orkade göra något annat än plugga och jobba. Jag har också skrivit om mitt knä tidigare som jag haft problem med då jag tränade inför Göteborgsvarvet 2012. Fick en överansträgning i knät efter att ha sprungit i 2 h på ett löpband. Nu när jag inte tränat på så länge har jag inte känt några smärtor i knät på ett tag och det gjorde jag innan, bara av att promenera eller sitta med benen i kors gjorde att jag fick ont. Jag har nu blivit frisk från min förkylning jag åkte på för ca 2 veckor sedan och börjar därför med en diet (30 dagars rivstart) igen! Under veckan kommer jag också att börja träna, vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Det blir mest cykling, promenader och lätt styrketräning eftersom jag kommer att försöka vara extra försiktig med mitt knä denna gången. Siktar ju på Göteborgsvarvet 2013!
 
[Bild]

Boule i Varberg

Rickard Nilsson 

Work!

Under veckan har jag arbetat på min förra praktikplats, underbart att arbeta med barnen.  Mina små änglar har tillverkat ett jättefint halsband till mig! När barn tillverkar grejer så tänker de inte på hur pärlorna t.ex. ska sitta och det blir det bästa resultatet. När vi vuxna pärlar ett halsband så tänker vi för mycket på vad som passar ihop osv. och det blir oftast inte som man vill ha det! Min mamma gillade halsbandet också, hon sa: "kan inte du be barnen göra ett till mig också?"
 

Romantikern

Min finaste Rickard kom  förbi med vindruvor och han hade med sig en tidning till mig. En tidning som han visste att jag skulle gilla! Äta vindruvor och småprata i solen på min trappa = M Y S !