Snart dags att börja packa?!

Veckan kommer bara springa iväg känns det som eftersom det redan är tisdag. Snart onsdag morgon. Vi hade studiedag på jobbet igår därför kändes nog måndagen mer som en "ledig" dag, fast vi jobbade. På lördag åker jag till Skövde, stannar över natten. Ska träffa fina tjejer och ha det riktigt mysigt! Det innebär att jag bör bestämma mig snart vad jag ska ha med mig. Måste lära mig att inte packa för 2 veckor för endast 2 dagar. 
 
En packlista inför Stockholmshelgen under 24:e - 25:e november bör jag också ordna. Där vill jag INTE ha för mycket grejer med mig. Men ändå vill man ha med så mycket. haha! Kan hon inte bestämma sig undrar ni säkert.  Jag och en vän ska på fotomässan i Stockholm och kamerautrustningen ska med, kläder för resan, vänliga kläder att ha inne på mässan och sedan ska vi ut och partaja och gå på stan, en del ombyten med andra ord? :D haha! 
 
 
Skor från Skopunkten

Love my hair!

Shopping på Bellbox

I lördags blev det shopping på Bellbox. Fick bli nytt shampo, balsam och inpackning för färgat hår. Blev en inpackning idag. Skönt när man tar hand om sitt hår, eller i alla fall försöker får man väl säga. Haha! Mitt hår blir ju så lätt tovigt och lockigt. Kom på nu att jag köpte ett nytt spray också, för att jag ska kunna styla min frilla som jag vill. 
 

Fotografering och shopping med pojkvännen

Idag hade jag tänkt fotografera min fina pojkvän i det soliga höstvädret men det blev inte som planerat. Han tog över kameran och fotograferade mig istället. Han är grym den där Rickard. Jag är sjukt nöjd med bilderna, sitter och beundrar dem. Jag blev jäkligt förvånad över hur fin jag ser ut på bilderna, eller rättare sagt hur snygg jag egentligen är. Kanske borde börja inse att man inte ser så dum ut! Jag trivs hur bra som helst i min nya frisyr, har sagt det förut, jaa vet! 
 
På bilderna har jag min nyinköpta tröja från Peak Performance, byxor från H&M och skor från Skopunkten. 
 

Soliga Hönö

 
Söndagsmiddag på Hönö förra helgen.

My sidecut

 
Bild från idag när vi var på stan och träffade Doris och Angelika. Shopping och mat på det. Blev lite schampo, balsam, inpackning och en snygg tröja från Peak Performance  och en ny pyjamasdress att mysa i under filmkvällarna nu i höst/vinter. 

Sidecut

Idag var det dags för ett frisörbesök hos Emilia. Blev en sidecut, trodde inte jag skulle våga först. Nöjd som fan! Färgade utväxt och slingor i en mörkare färg denna gång och har fortfarande slingor i längderna. Bilden nedan hittade jag här, lite inspiration. Bild på mitt hår får ni se en annan dag. Eller kika på Instagram, Chaarlotte där. 
 

Europacupen i Halmstad 2013

I lördags åkte vi till Halmstad för att se när Halmstad klubb (Sverige) spelade europacupen. Lag från Finland, Danmark och Frankrike och Sverige deltog här både fredag och lördag. Vi var bara där under lördagen, men det blev många bilder ändå. Nästan 700 bilder och här nedan finns några av dem. 

Boule 2013?

Fick frågan om inte jag ska skaffa mig licens och börja spela boule nästa år. Kul när man får den frågan för att personen som frågar vill börja spela tillsammans. Jag tränade ju lite i somras, men knappt kastat det senaste. Senast var ju förra helgen, men det gick ju riktigt kast. Man tappar det fort när man inte håller igång med träningen. Det vore såklart grymt kul att börja spela, men vem ska ta alla bilder på spelarna om jag står och spelar? Jag ska försöka ge det en chans, kul att utmana sig själv och se sin utveckling. OM det nu blir någon utveckling! Det kan bli intressant att se. Lite småtävlingar kan bli skoj, men inget SM. Det måste ju dokumenteras med bilder och filmer när pojkvännen vinner SM-Guld
 

Instagram?

Feber, tandläkaren och penicillin

Inte trodde jag att jag skulle få feber idag. Kände mig väldigt trött i morse när jag gick till jobbet men tog en värktablett för att jag hade sån jäkla värk i min visdomstand. Haft det i några dagar, så jag ringde för att kolla med tandläkaren vad jag skulle göra. Dem sa att jag skulle åka dit så fort jag kunde. Fick en tid under dagen. Väl på jobbet kände jag också att jag inte riktigt orkade med, när jag väl var hemma tog jag tempen. Visst hade jag feber! Vilade en stund och sedan bar det av till tandläkaren. Hatar verkligen att ta foto. Höll på att kräkas på honom 3 gånger och han tyckte jag var löjlig när han körde ner grejerna i halsen på mig. Man kan ju undra om han aldrig hört talas om kräkreflexer! Fick penicillin med mig hem som jag ska äta i 10 dagar. Hoppas det går över snabbt. Irriterande med tandvärk, dessutom trist att jag missar att umgås med mina fina barn och kollegor på jobbet!
 

Onsdag

 
Redan onsdag. . . 
Har hunnit med träning varje dag denna veckan och mer blir det. Träningen går riktigt bra just nu och har ju börjat träna med en tjej som heter Madeleine. Hur kul som helst. Peppar varandra! Idag blev det axlar och ben, i morgon mage och kondition. Vi har satt upp lite mål som vi strävar efter att uppnå i december. Så här kan man inte ligga på soffan och lata sig inte! Dags att sova för att orka upp i morgon. God natt! 

En helg i Malmö

(Bild tagen på väg till Malmö från Kävlinge, stannade för att fotografera tranor)
 
I lördags åkte vi till Skåne för att hjälpa Rickards vän och hennes sambo att flytta. De ska snart få en liten bebis så killarna fick sköta flytten och vi umgicks mest. Väldigt mysigt! Efter vi var färdiga där åkte vi till Malmö för att fika med Rickards mamma och pappa. Smörgåstårta! Vi bestämde oss för att stanna över natten, så vi mötte också upp Jocke och Jessica på kvällen för att spela lite boule. Gick inte så värst bra för mig, har inte kastat sedan i somras. haha! Märktes väl vill jag lova. Fastän jag inte tränar för att satsa på sporten så tycker jag ändå att det är kul att bli bättre. Man vill ju kunna utmana pojkvännen lite. haha! 
 
I lördags var det också 7 månader sedan jag träffade min underbara Rickard. Tycker om dig sååå mycket! 

Jobb, träna, pojkvän, jobb, jobb, äta, träna, sova, jobba

 
Mina nya fina arbetsskor som jag beställt. Fodrade och passar perfekt nu när det börjat bli kallare. Det är viktigt att ha bra skor när man arbetar tycker jag. Med tanke på mitt knä så känns det som jag borde vara extra noga när jag väljer skor. Jag beställde inneskor samtidigt som kängorna, fick lägga rätt mycket pengar men de ska vara bra för både rygg och ben. Sägs att inneskorna ska hålla ca 6 år. Spännande och se om dem verkligen gör det också! 

Måndag är alltid måndag

En måndag där man börjar 6.00 och slutar 16.00 är inte det bästa för hjärna och kropp, men det är bara att kriga! Efter jobbet blev det ett pass på gymet, villket känns skönt efteråt. Fick höra något på jobbet idag som gjorde mig väldigt, väldigt glad. Fällde några tårar, så glad blev jag! Nu ska jag ta och sova för att vara pigg i morgon då man arbetar till sent. 
 
 
 

Promenad i skogen

 
Stövlarna på och ryggsäcken packad med frukt, grillad kyckling och blandade nötter gav vi oss ut i skogen för en promenad. Det var riktigt härligt väder. Hade gärna promenerat längre men skogen var inte så promenad "vänlig" nästa gång får det bli en annan skog. Dock får det vänta ett tag, nästa helg börjar älgjakten och vem vill vara i skogen då? Inte jag! 

Hemmagjord pizza

Ikväll blev det hemmagjord pizza. Har inte ätit pizza på länge och nu när man tränar och satsar hårt vill man inte gå och köpa en pizza som man vet innehåller massa skit. Googlade fram ett recept som går att äta utan att ha dåligt samvete. Receptet finner ni nedan. 
 

Pizza
4 ägg
1,5 dl grädde
2 msk fiberhusk
100 gram riven grana padano
salt

 

Tomatsås
1 dl passerade tomater
0,5 msk oregano
Salt och peppar

 

Fyllning
Ost och valfri fyllning tex champinjoner, skinka, salami. Om man vill ha ruccola på lägg på det efter pizzan gräddats sista gången.

1. Vispa ägg, grädde och fiberhusk och salt. Jag körde elvisp. Rör i osten och låt stå ca 5 min. Bred ut på smörpapper på bakplåt och grädda i 10-15 min i 175 grader.

2. Medans pizzabottnen är i ugnen rör ihop tomatsåsen.

3. Bred ut tomatsåsen på pizzabottnen och lägg på fyllning. Grädda i 250 grader högt upp i ugnen tills osten smält.

 

Hittade recepetet här

 

Innan sovdags i tisdags kväll

Jag låg i sängen för att sova och blev sjukt sugen på att packa picknickkorgen, dra på sig mysiga höstkläder, stövlar och promenera i skogen med min kärlek. I helgen om vädret tillåter ska vi göra detta, för sedan drar älgsäsongen igång också. Någon som har tips på fina skogar man bör vandra i? Nu dags att åka till jobbet. Ha en bra dag! 

Fettreducering med ultraljud

Jag skrev för ett tag sedan om att jag skulle göra fettreduceringsbehandlingar. Jag började för ca 4-5 veckor sedan och startade på 107 cm runt mitt "fetaste" ställe runt magen. Idag har jag nått mitt första mål och är nere på 99. Under 100 var mitt första mål, nu är det bara att köra vidare och nå nästa mål. Känns grymt att man ser resultat på bara 1,5 timme. Nästa vecka är det dags igen och nu när jag är frisk igen så kan jag köra igång med träningen och det hjälper ju till med förbränningen! 

Buster

 
I lördags fotograferade jag hunden Buster, här är en av bilderna.