130926

Det har varit flera sena kvällar denna veckan, både pågrund av jobbet och träningspass. Dock har jag inte tränat som jag önskat då jag jobbat tider som gör det svårt att träna. Föräldramöte, APT osv. Idag var första dagen på denna veckan som jag insåg att jag inte hade hela kvällen bokad med något. Skulle tränat, men behövde få vara hemma också. Kör igång på måndag igen, passen är bokade och inga sena möten som stör.
Innan jag kunde komma hem och landa på riktigt körde jag R till stan, han åker till Lettland för Boule i morgon och åkte till Malmö ikväll :( Saknar honom redan!
 
Jag fick ett ryck och köpte hårfärg på vägen hem. Så min kväll har sett ut såhär; färgat håret och diskat här hemma, förberett matlåda inför morgondagen, tittat liiiite tv (är ju ingen tv-tittare direkt. Blir väl mer och mer i och med att R tittar. När jag bodde själv hade jag aldrig på tvn när jag var ensam hemma)
 
 

UFC tidigt i morse

Tidigt i morse var vi uppe för att se svensken Alexander Gustafsson i en UFC titelmatch. R var uppe vid 04 och jag gick upp 5:15. Vi kröp ner i soffan med täcken och tände lite värmeljus. Det var riktigt spännande, av det R berättat så skulle motståndaren vara väldigt duktig och aldrig ha varit nere på mattan innan. 5 rundor och svensken vann ju nästan. Grymt! När matchen var färdig kröp vi ner i sängen igen, steg upp vid 11 och åt grötfrukost som vanligt ;) 
 
Nu väntar vi på att klockan ska slå 15:00, vi ska på husvisning idag. Av det vi kan se på bilderna och läsa oss till i dokumenten är vi nog ganska så intresserade utav detta huset. Dock finns det alltid för och nackdelar. Vi verkar ganska intresserade utav det hus vi tittade på igår också, dock har vi inte varit där på riktig visning ännu. Vi tog bilen och ställde den en bit bort för att promenera förbi. Läget gillade vi här! 

 

Hotellfrukost i Borås

Igår hade vi studiedag på jobbet och tillbringade den i Borås. Vi var på Navet som jag skrev i ett inlägg innan. Det var riktigt roligt! Fick prova på olika experiment, bland annat leka med vatten på olika sätt. Alla gick gemensamt till en restaurang och käkade god mat, övernattade på Scandic. Imorse blev det hotellfrukost, vilket både jag och Emelie hade sett fram emot väldigt mycket. Det är något alldeles speciellt med frukost på hotell. 
 
 

Packar väskan

för att åka till Borås med jobbet. Studiedag i morgon och vi åker alla till Borås. Vi ska till Navet, jag har aldrig varit där tidigare så det ska bli spännande att se vad som finns där. Sedan ska vi ut och äta med alla arbetskamraterna och sova på hotell. En dyr månad men också väldigt rolig! Ser fram emot frukosten på lördag. Hotellfrukost is the shit! (Bild lånad från hemsidan, se länken ovan)
 
 

Det här med hus

Vi tittar ju på hus som ni läsare antagligen inte har missat. Man hittar ett hus som man gillar, MEN det finns alltid något minus. Hade det där minuset inte funnits så hade det varit bästa huset. Till helgen ska vi på visning igen och vi båda gillar huset av det man kan se på bilderna. Sedan kanske allt är helt annorlunda när man kommer dit, det har vi ju varit med om förr! Så ännu ska vi inte ropa hej! Ska bli kul att se detta hus, hoppas att det är lika bra som känslan. 
 
Bild

Stolt över mig själv

Jag har inte varit flitig med träningen det senaste men idag gav jag mig ut på en 40 minuters promenad/löprunda fast än att  det verkligen vräkte ner regn. En härlig start på denna veckan! I morgon startar 3 träningsdagar på raken, det blir Zumba i morgon och de andra dagarna blir Indoor Walking. Har testat detta tidigare men inte varit något för mig. Jag ska nu ge det en chans till för att se om jag tycker annorlunda. 
 
 

Fortfarande lika vacker

När Rickard åkte till Stockholm förra helgen fick jag en fin ros innan han åkte. Den har hållt sig ännu, lika fin som när jag fick den. Det är alltid speciellt att få blommor tycker jag :) 

.

Söndagen spenderades inomhus. Det regnade en del så vi tittade på film (Små citronder gula) och bakade äpplepaj. Den blev väldigt god. 5 äpplen, kanel, mjöl, havregryn och smör. Enkelt och bra! Vaniljsås till detta såklart ;) 

Wedding

Jag har nog hittat min stil på bröllopsklänning!
 

Hösterbjudande

 

2 månader med ring på fingret

Igår var det 2 månader sedan vi stod i hoppbacken i Falun och satte ring på vårt finger. Älskar dig över allt annat! Lyckligast i världen. 

Min fredag bestod av jobb till 14, åkte sedan till Orust och umgicks med min fina vän fram till kvällen. En helt fantastisk eftermiddag/kväll. Så efterlängtad. Väl hemma blev det Thaimat med Rickard och skräckisen The Conjuring. Vilken film! Förstår inte varför jag sätter på sådana filmer, jag är ju så fruktansvärt lättskrämd. 
 
Lördag morgon... Rickard jobbar idag 9-13, jag steg upp samtidigt som honom 9 timmars sömn räckte gott och väl. Har faktiskt arbetat 1 timme nu på morgonen. Det man inte hinner på jobbet får man göra hemma? Det är sjukt egentligen att man inte hinner göra allt man ska på jobbet. Jag är numera mattepilot (ingår i en grupp på jobbet där man utbyter ideér och får olika uppgifter av "ledaren" som man sedan ska föra in i sitt arbetslag och i barngruppen för att utveckla det matematiska tänkande kan man säga). Tills nästa möte skall man ha läst några sidor i Små barns matematik och arbetat med antal och antalsuppfattning i barngruppen. 
 
Vad ska jag göra nu då? Diskat har jag redan gjort, rensa garderoben på sommarkläder bör jag också göra. EN sak till som jag verkligen har varit kass på det senaste. Som gör mig till en latmask. Jag har inte tränat på jättelänge känns det som! Lite mycket godsaker det senaste och för lite motion, men då har jag inte ätit överdrivet mycket godsaker. Men det känns i kroppen, jag blir uppsväld och känner mig väldigt plumsig! En promenad och ett Zumbapass imorgon ska jag allt klämma in denna helg. 
 
 

Söker du efter en fyrbent vän?

Min vän Jessica har sina två hästar till salu. Är du intresserad och vill veta mer så kan du klicka dig in på länkarna här nedan. Där finns kontaktuppgifter till Jessica om du vill veta något mer.
 

Hopphäst:
"Super häftig häst som ställer upp i alla lägen! 
Älskar att hoppa och hoppar allt! Skulle kanske passa som Junior häst!
9år 163cm hög.
Vinster i främst i 1m och många placeringar upp till 115cm även startad 120cm.
Placerad i Lb. Dressyr 
Tränad för fälttävlan, och bjuder på allt!
Vunnit SM- utställning för finaste varmblodet 2012 och 2013.
Lastar sig själv, snäll att sko, klippa, rida ut i grupp eller själv mm.
säljs för tappat intresse."

(Länk till annons & där texten ovan finns)

 

Alroundhästen Wejo:
"Nu är fina Wejo tillsalu då jag tappat intresset för hästar.
Han är 11år. 167cm. Lätt riden och kan ridas av alla.
supersnäll i hantering, lastar sig själv, snäll att sko och klippa mm.
Tävlat och placerat sig och vunnit i år 95+1m och ridit pay and jumps 110cm felfritt, hoppat enstaka hinder på 120. 
Har vunnit SM -Ridtravare i Lc programmet med överlägsna 76% men ej startat lokaltävlingar pga bristande intresse..
en lugn och trygg häst som kan ridas ut på själv eller i grupp. superfin i galopp och kan göra fina byten mm."

(Länk till annons & där text ovan finns)

 

Nyttiga bollar

Idag har jag inte alls känt mig bra, ingen ork och extremt trött. Rosig om kinderna och varm, men ingen feber och det har inte brutit ut någon feber heller ännu. Vilket är skönt! Två jobbdagar kvar och sedan är det helg, då kan man vila. Gjorde nyss nyttiga chokladbollar, på keso, havregryn, kakao och liknande "socker" som stevia, säljs på Willys. Klart godkänt! Om man blir sugen på något och ändå vill vara nyttig. 
 

Kortisonspray

Idag besökte jag farbror doktorn som inte var någon farbror utan en gumma. Jag ville kolla upp min näsa eftersom jag haft problem väldigt länge. När jag var yngre hade jag rör i öronen och när dessa skulle opereras in så hittade läkaren polyper i näsan. Jag har misstänkt att jag fått tillbaka detta och kollade upp detta idag. Ibland blir man så trött på sjukvården. Jag slår vad om att det är vad jag har där inne, men nu ska ni få höra vad hon sa. Hon såg att slemhinnorna i näsan var svullna och det var väldigt trångt där inne i näsgången eller vad man kallar det. "jag ser inga polyper, men det kan lika gärna vara det. Eftersom man ser den här svullnaden så kan det vara polyperna som trycker på". Jag ska nu prova en nässpray i 2 veckor för att sedan komma tillbaka på ett läkarbesök, ser det ut som det gjorde idag kommer jag att få en remiss. Med tanke på att jag haft problem länge så tror inte jag att detta kommer fungera, men om det gör det så visste hon vad hon höll på med och då ska jag tacka henne. 
 
 

Ännu en husvisning

God morgon!
Igår var vi på visning igen, denna gång en lägenhet som var inredd i ett hus. Vi båda gillade den jättemycket men det skulle kosta för mycket att bo där. Sedan så letar vi egentligen efter hus, men verkligen en fin lägenhet. Fanns ett loft/övervåning som var inredd och helt öppen. Där hade man kunnat få det riktigt nice! Vi letar vidare :)



Kusinen Ida

 
 

6 september

Lämnat min älskade på Landvetter, han är borta hela helgen. Jag har svårt att vara ifrån honom, saknar honom så mycket! Låter som han ska vara borta i all evighet men det är ju bara 2 dagar. Får se honom sent på söndag kväll/natt igen. Efter jag skjutsade honom mötte jag upp min fina vän Emelie. Vi skulle se filmen The Heat på bergakungen. En mycket trevlig eftermiddag/kväll! Filmen var väldigt rolig, verkligen värd att se. Dags att sova!
 
 

Höst och sommar på en och samma gång

Det känns att sommaren snart är över. På dagen är det fortfarande tillräckligt varmt för att kunna gå hyfsad tunnklädd. Men nu under eftermiddagen/kvällen blir det lite kyligare. En tunnare jacka och sjal får man allt ha på sig. Jag tycker det är mysigt att hösten är på väg. Hösten innehåller film, mys, tända ljus, läsning m.m. Vad tycker du om hösten?
 

En promenad efter jobbet

Vi tog en promenad idag, istället för gymet idag också. Vi var ute i en timma. Får passa på nu innan hösten kommer på riktigt. Jag tog med mig kameran faktiskt, med macroobjektivet på. En snigel och lite annat fastnade på bild. 
 
Husletandet fortsätter...väntar nu på att en mäklare skall höra av sig, då vi vill titta på ett hus där visningen redan varit. 
 

Husvisning

Idag var jag på min första husvisning tillsammans med R. När jag såg huset på hemnet blev jag förälskad med en gång! Precis min stil, MEN väl på plats så blev det en besvikelse. Bilderna ljög! Det var verkligen mindre än vad man trodde. Man kunde inte sitta och äta i köket, ingen vettig plats att ha tvn på och allt kändes så trångt. Våra barn skulle knappt kunna röra sig förutom på utsidan där hur mycket tomt som helst fanns. Jag trodde att jag skulle bli kräsen och inte kunna tycka att andra hus är fina och som jag skulle vilja köpa. Men efter att ha sett storleken så vet vi ungefär hur stort vi ska leta efter :) 
 
Bild