Favorit koppen

Kvällsfotografering i Sundsvall

 

Slipper frysa i vinter!

Att jag skulle hitta en fin mössa och den perfekta vinterjackan 80 mil hemifrån trodde jag då inte. Idag har vi varit och shoppat. Hittade en perfekt träningsväska också, som jag letat hemma men ingen som passat mig direkt. Hel nöjd tjej helt enkelt! Vi ska strax äta mat och sedan blir det myskväll! Ha en fin kväll allihop.

Sundsvall om ca 2 timmar

Sitter på tåget nu, har suttit här en stund. Sedan 8.42 i morse närmare bestämt. Först tåget till Stockholm och sedan tåget vidare till Sundsvall. Har en hemtenta som ska skrivas. Jag kan ju erkänna att jag inte skrivit extremt mycket idag. Men jag har ändå fått ner en grundtanke att utgå från och det känns ganska skönt och positivt. Har inte sovit en enda gång under tiden. Så jag börjar bli lite trött i huvudet! Det ska bli så otroligt skoj, spännande och underbart att komma fram. Som man längtat efter denna dag alltså!

Packar inför Sundsvalls vistelsen!

På torsdag klockan 8.42 sitter jag på tåget mot Stockholm för att sedan byta tåg och till sist hamna i Sundsvall. Det ska bli sjukt skoj att träffa Michaela! Men innan jag ens sitter på tåget så måste jag koncentrera mig på vad jag ska packa i min "lilla" resväska! Det är sjukt jobbigt att packa, man vet aldrig om man fått med det allra viktigaste.

Antingen har man med sig för lite kläder, eller för mycket, eller helt fel kläder efter väder. Men man ska väll inte tänka så mycket kanske. Det blir som det blir. Något jag inte ska glömma är kamerautrustningen i alla fall. Har ju morgondagen på mig att packa och tvätta upp lite tvätt innan nervositeten sätter fart ordentligt. Jag är nervös över att jag ska komma bort, gå på fel tåg osv ;D haha! Nu ska jag kila iväg och färga håret på min kära syster!

En magisk kväll, där kameran skulle ha varit med...

Jag befann mig på en plats med några bekanta och helt plötsligt öppnade sig himlen och det blev ett fantastiskt ljus. Även färgerna var helt magiska den kvällen. Det var nära en strand, så jag sprang ner för att fotografera det underbara jag just fick se. Jag hade gömt min kamera på en parkbänk under min tröja. Men när jag väl skulle ta fram den, så fanns den inte där! Det var mörkt ute och jag kunde bara koncentrera mig på de fina färgerna som speglade sig i vattnet och kom från himlen. Stjärnorna var sådär perfekta. Jag hittade verkligen inte kameran. . vart sjutton hade den tagit vägen?

 

Jag kände hur paniken växte inom mig. Jag fick nästan andnöd och det kändes som hjärtat skulle stanna... då vaknade jag och insåg att det var en dröm. Det första jag gjorde var att gå och titta i väskan så att kameran låg där den skulle. Det gjorde den. Vilken tur!

Jag tror att Charlotte blev lite påverkad av allt Photoshopande igår kväll.

[weheartit]



Katten Lisa!

Pink!

Rensar dator och hårddisk på bilder

Tage Andersson; Köpenhamn

Hemma hos mig

Efter frisörbesöket

Torka

Här var det bloggtorka . . . har inte så mycket att skriva om just nu. Inte jättestor inspiration. Men den kommer väll så småningom. Har lite mycket att göra med vissa saker. Så jag hinner inte riktigt med det jag skulle vilja göra.

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker till Sundsvall. Ska hälsa på sötnosen [Michaela]. Mer om detta kommer ni säkert få läsa om här!

”Freedom comes when you learn to let go.”

Klarade examinationen!

YES! Skönt, nu kan man släppa den uppgiften. Bara sista hemtentan kvar nu då. Som kommer skrivas i Sundsvall hos Michaela :) Där kommer hända mycket annat skoj än bara pluggande!

Power walk

Weheartit.com

Precis kommit in från 1 timmes power walk. Vaknade i morse och kände mig ganska peppad på en morgonpromenad faktiskt. Synd bara att man inte har någon att gå med. När man är student har man inte samma tider som dem som arbetar vanliga arbetstider.
Har ätit frukost och om någon timma väntar ett pass inne på gymmet också. Sedan är man färdig med dagens träning!

Blir lite fin i håret!

Blir en mörk färg med lite rött i tror jag :D bild kanske dyker upp ikväll :)

Syster yster 20 år!

Grattis syrran! Nu är du ingen tonåring längre. Dessa godingar bjöd hon på idag!

Vill du bli fin om händerna?

Känner du att du vill bli fin om händerna nu i höst kan du boka tid hos Josefine som påbörjat sin nagelutbildning i Göteborg, hon tar nu emot kunder. Priser och hennes kontaktuppgifter finner du nedan. Mer information om salong och liknande kan du ta med henne. Om du är intresserad av att boka tid eller bara vill veta mer, ring henne vetja!

Lekte lite med kameran

Onsdagsmys

Onsdagsmys med lillasyster. Vi ska bege oss till Allum om en stund. Jag ska köpa någon produkt till håret som man ska använda när man plattar håret. Kanske titta på ett par byxor, eftersom jag endast har leggings och ett par förstora byxor att använda just nu. Lite plugg och träning ska jag allt klämma in under dagen också!

Sånt där mespass

Ska strax iväg till gymmet och köra ett sånt där mespass som inte ens är värt att köra egentligen känns det som. Men eftersom jag var dum i huvudet förra veckan och körde på som vanligt dagen efter jag hade haft feber så börjar jag nu känna att kroppen säger ifrån. Har haft tryck över bröstet och fått konstig hosta. Så idag ska jag endast promenera på bandet i långsamt tempo och kanske cykla lite. Ni tänker säkert - men varför går du inte bara ut och går? Jag kan inte det, måste få min tid inne på gymmet. Annars blir jag tokig. Så därför tänker jag åka dit idag för att få vara i miljön. Snacka om träningsskadad!

Tips:

För er som kan köra hårt och vill fettförbränna, kör såhär: Ta på dig långbyxor, tajta som slappa. En tjockis tröja, så att du svettas som fan. Om du inte är jätte tränad så kan du börja med 10 min lätt motstånd (för mig är det på tvåans)  på Crosstrainern, 10 min med lite mer motstånd (för mig är det på sexan), 10 min med samma som första tio minuterna. + 450 situps.

Men känner du att du skulle klara av lite mer. Så kan du köra såhär som jag gör nu:
Klädsel samma som ovan. Crosstrainer: 15 min lättmotstånd (tvåan), 15 min med lite mer motstånd (mellan 6-9), 15 min med lättmotstånd (tvåans) och 15 min löpning på löpbandet. + 300 situps!

Lycka till!

Skövde

Idag åkte jag, syrran och hennes kille till kusinen Ida som flyttat till Skövde. Det tar sin lilla tid att åka dit, men vi hade väldigt trevligt. Fikade med kaffe och te när vi kom dit och sedan gick vi och åt på restaurang. Framöver ska jag och syrran åka upp och sova över har vi bestämt. Då blir det shopping och massa mys!

Bilder tagna med Iphone - Redigering i Instagram.

Förste oktober!

Lördags morgonen bestod av morgonmys, som innebär att man ligger och drar sig extra länge innan man kliver upp. Åt lite frukost och ringde en kompis för att ta en promenad. Har fått städat och gjort det fint här hemma också. Sen så har jag även fixat bilderna från det där jobbet som jag gjorde igår. Det känns skönt att ha gjort det. Eftersom kunde ska ha dem denna veckan. Mer info om detta kommer ni få när allt är klart!