Katarina

 
 
Fotograferat denna tuffa brud.
 
 
 

Europa Cupen 2014

 
Under helgen har Sverige (vår klubb från Malmö) spelat Europa Cupen i Malmö. Klubben är vidare till finalen i Luxemburg i November. Länder dem mötte: Tyskland, Luxemburg, Polen, Tjeckien och England. 

Turning Torso i Malmö

 
Fler bilder från när vi promenerade nere vid Turning Torso i Malmö. Det var så magiskt där! Framförallt ljuset och solnedgången. Vi är nu hemma och dödströtta är vi. 

Vackert i Malmö




Att se solnedgången med den man älskar kan vara något av det finaste jag vet. Fint ljus, härlig stämning och massa mys! Vi har hunnit med en liten rundtur i stan denna gång. (Sambon är från Malmö) Idag fick jag se T- bryggan. Finaste stranden jag sett på länge! Lång sandstrand med härlig sand och fin botten. Jag avskyr när det är massa tång och annat äckligt i vattnet. Så denna strand lär vi besöka fler gånger under sommaren. 




Boule och picknick i slottskogen

Utmanade Andreas och Angelika i boule igår i slottskogen. Vi förlorade inte en match ;) Lite picknick på det också, jättemysigt! Nästa gång blir det varpa om Andreas får bestämma ;D
 

Borta bra men hemma bäst

Rickard hittade äntligen sitt godis han letat efter, LÄNGE!
 

Borta bra men hemma bäst. . .
vi är nu hemkomna från en hel vecka i Växjö med boule. I slutet på veckan längtade jag verkligen hem. Det är jättemysigt att vara borta och sova på hotell och så men i längden blir det lite jobbigt också. Speciellt när man har så mycket packning med sig och bor på en så liten yta. Och sin egen säng ska vi inte tala om ;) Den har vi båda saknat.
 
Under veckan har jag träffat fina vänner, shoppat och fikat på stan. Spelat boule i värmen har jag också gjort, dock inga medaljer för mig. Det vore kul om man gick lite längre nästa år. Jag måste träna lite mer. Årets medaljer ska jag iaf vara nöjd med. Två silver, ett från svenska cupen dam och ett i DM. 
 
Idag händer inte många knop. Efter att vi kommit hem har vi tvättat två maskiner tvätt och då är inte allt tvättat ännu ;) Sen så har vi storhandlat också eftersom vi inte varit hemma på en hel vecka. Kyl och frys ekade tom! Nu sätts grillen på för ikväll blir det grillat såklart, och det har vi inte ätit på länge.

Nu var SM över!

Sista bilderna från årets SM. Anders och Albin vann den öppna dubbeln :) Grattis killar! 
 
Nästa år går SM i Uppsala och vi har redan bokat boende, gött då har man det fixat och slipper boka boende någonstans där vi inte vill bo. I morgon åker vi hem igen, ska bli skönt att sova i sin egen säng, tvätta upp alla kläder och börja packa inför nästa helg ;) 

Mys på läktaren

Joachim Andersson, Rickard Nilsson och Kristian Eklund vann i torsdags det nationella slutspelet. Dem får nästa år åka till Frankrike och spela La Marseillaise. 
 
Jag och Lisa satt på läktaren och följde Finalerna. Idag är sista dagen för alla boulespelare. Dubbelns spelas idag och Rickard är nu på banan. Håller tummarna för en vinst där!

Herr och Fru Csapo tar hem Guldet i singeln

 

Mixdubbel 2014

Bild tagen innan första matchen (tur det)
 
Vi spelade tyvärr bara två matcher idag. Förlorade båda matcherna 12-13. Blev riktigt sur efter dessa förluster och ber om ursäkt för det :D Jag är också glad att bilden ovan är tagen innan vi börjat spela. Titta på bilden nedan, den är tagen efter vi förlorade förra året. Haha! Jag var inte glad på den bilden vill jag lova!
 
 

Mixdubbel - SM Boule 2014

God morgon! Har precis vaknat och ska kliva upp för att äta frukost. Idag är det dags för mixdubbel tillsammans med Rickard. Det ska bli skoj! Är lite nervös som jag oftast är vid de flesta tävlingarna. Ikväll kommer en uppdatering om hur dagen gått. För mina facebookvänner så uppdateras det på fb. 

Just de! Igår var det 1 år sedan vi förlovade oss i skidbacken i Falun :) älskar dig! 



En dag på hotellet

Idag blir det en dag på hotellet. Det ska regna hur mycket som helst idag, så jättesugen blev jag inte på att följa med till banorna och titta när dem spelar. Jag passar på att plugga istället.  Kanske tar mig ett dopp i poolen? :) Vad hittar ni på idag? 
 
 

Framme i Växjö!

Ni väntar en hel vecka med Boule. SM ska spelas här i Växjö. Jag spelar först på måndag. 

Tycker inte Växjö bjöd på bästa service idag. Det tog 2h att få vårt rum från det att vi kom hit. (15:00 får man lov att checka in och vi var här 14:45). När vi skulle ut på stan och äta fick det bli thai. Jag älskar äggnudlar (tror jag det heter) och ville byta ut riset mot stekta äggnudlar. Tror ni dem gjorde detta? Nej! Så fick ta ris iaf. Vi var dem enda gästerna där. Service...hallå?! Sen såg man en i personalen sitta och peta sig mellan tårna, vad tror ni han gör sen? Jo han går in och tar i den rena disken! Fräscht! 

Hoppas denna stad bjuder på positiva upplevelser resten av veckan. Dags att sova. Natti natt! 







Mobilblogg för en gångs skull. 

Min inredningsstil

 
För er som inte vet så gillar jag "gammal" inredningsstil. Lantlig romantiskt går hem hos mig! Jag fotograferar gärna i miljöer där inredningen går i denna stilen. Ser fram emot mötet med brudparet i augusti. Temat under deras bröllop är Vintage. Känns som det verkligen passar mig :) 

Bröllopsbilder levererade

 
Har idag levererat bröllopsbilder från fotograferingen för 1,5 vecka sedan. Skönt när man är färdig och betat av alla måsten. Så nu efter att vi har tränat lite boule så tänkte jag titta igenom några utav det senaste bilderna jag tagit.
 

Semester eller ej? :)

Hej på er! Har ni som de flesta gått på semester nu? :) Jag arbetar denna veckan på en annan arbetsplats "sommarförskolan" där får de barn som inte gått på semester ännu vara. Jag tycker det är roligt att komma till nya ställen. Kul att träffa nytt folk och nya miljöer. Jag var där och arbetade för 2 år sedan. Vecka 29 och 30 har jag och R semester ihop. Vecka 31 arbetar jag på sommarförskolan igen :) Jag längtar lite till semestern faktiskt! 
 
Vi ska spela SM hela nästa vecka, det ska bli skoj. Vi åker till Växjö och då ska jag passa på att umgås med Martina som bor där. Min fina vän. Veckan efter blir det en dagstur till Varberg med Emelie, Niclas och Alice. Vi ska äta kebab på ett väldigt populärt ställe. Campino tror jag det heter. Helgen den veckan ska R spela Europa Cupen så vi åker nog 2 dagar tidigare mot Skåne, stannar på vägen och hälsar på vänner och njuter av semestern. 
 
 
Vad ska du hitta på under din semester? :) 

Fredag kväll, god mat och avslutar med redigering av bilder

En underbar fredagseftermiddag har vi haft här hemma. Ätit gott och njutit av att det är helg. Sitter just nu och redigerar bilder från förra helgens fotografering, börjar äntligen känna att jag snart börjar bli färdig. Deadline nu i veckan då jag gärna vill vara färdig med allt innan vi åker till SM under v. 29 och då börjar vår semester. Har du gått på semester ännu? 

Rickard tar hem SM Guldet i Precisionsskytte

SM-veckan pågår just nu i Borås. Har ni varit där? Vi var där igår eftersom Rickard deltog under gårdagen i precisionsskytte i sporten Boule. Han tog hem guldet! Oerhört stolt över honom och glad för hans skull. Kanske var det någon som såg det live på nätet? Om inte så gå in och kika på finalen här. Jag satt på läktaren och var så nervös under duellerna. Det var totalt 12 skyttar som möttes under dagen. 12 skulle bli 1! Sveriges bästa precisionsskytt. Grymt! Borås bjöd såklart på massor utav regn, men sprack upp och blev bättre väder under finalerna. 
Foto: Taget av mig
Rickard Nilsson skjuter