Lördag fast det är söndag, lätt att glömma!

Jag har inte varit speciellt glad här hemma idag för vet ni vad, vi glömde faktiskt av att denna lördag är en söndag. Vi hade bokat tvätttid! För när man arbetar mån-fre så kan man inte som pensionärerna tvätta mitt i veckan. Började tvätta som vanligt tills en granne i styrelsen antar vi stängde av strömmen till allt i tvättstugan och lät vår tvätt ligga kvar med tvättmedel och vatten i maskinen. Detta hände i morse vid 9 och klockan är snart 20, vet ni vad? Vår tvätt ligger fortfarande kvar och blir förstörd! Varför kan man inte bara komma upp och säga till oss istället. Då hade denne person också insett att vi inte gjorde detta med mening utan hade glömt att man inte fick tvätta idag. Vi hade givetvis tagit ur vår tvätt när maskinen var färdig. Istället kommer den personen som ska tvätta på måndagmorgon att få ta hand om vår tvätt, det är ju också fel! Vi har mailat till styrelsen men inget svar fått. Vet ni varför? Jo, för det är helg. Dem jobbat inte helger! Låt bli att lek polis i tvättstugan också då. Och ta reda på FAKTA innan man agerar! Vi bor just nu i ett lägenhetshus med mååånga pensionärer runt omkring oss och jag förstår om man blir irriterad om någon tvättar när man inte får. Men vi hade ju faktiskt glömt! Om vår tvätt är förstörd på måndag vem kommer då att stå för kostnaden av att vi måste köpa nya? Det kan bli väldigt spännande det här.
 
Jag längtar verkligen till flytten. Slippa anpassa sig efter grannar, visst ska man ta hänsyn osv. men i huset har vi egen tvättmaskin/tumlare! Slippa tänka på andra som också behöver tvätta t.ex. 
 
Bilden har inte med inlägget att göra, den är tagen under Rosa bandetkvällen på Generation of hair i Kungälv. 
Rania

Åh fy vad tråkigt! Tvätten borde klara sig tills på måndag utan att bli förstörd dock, men mer än lagom irriterande oavsett. Hoppas allt löser sig på bästa sätt!!

Vi har ett grovkök i lägenheten så vi investerade i en egen tvättmaskin, kan vara bland det bästa vi gjort faktiskt. Ska bli kul att se bilder från erat hus sen! Vill också bo i hus...

Svar: Jag hoppas verkligen det! Får se om man kommer åt kläderna innan jobbet, kommer hem rätt sent men kanske att någon är klar innan 20.00 så att man hinner köra igenom dem i alla fall.
Gud så skönt det måste vara! :) Vi kommer att ha tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Jag hoppas att julen och allt går i racer-fart nu :D Kul att du vill se hur vi har det sedan :) Hoppas du haft en bra lördag. Ingen Halloweenfest?
Charlotte




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR